A praktikával is ésszel, mert hallottam már régebben olyat, hogy azért volt kimondva a súlyosbító tényező, mert acélbetétessel történt meg ami megtörtént és nem mondjuk tornacipővel.Praktikus...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A praktikával is ésszel, mert hallottam már régebben olyat, hogy azért volt kimondva a súlyosbító tényező, mert acélbetétessel történt meg ami megtörtént és nem mondjuk tornacipővel.Praktikus...
Ha kellően fűtesz, akkor nem.Nem! Gipszkartonozzuk! 15 cm-es üveggyapot ment bele! Csak olvastam ma már 20-30 cm az ajánlott! Ezért gondoltam felteszem a kerdest fázni fogunk!?
Nem fogtok. De a gipszkarton szerintem hülyeség. Egy Tetollal és keményolajjal átkent lambéria sokkal strapabíróbb. A gipszkarton nem bírja a vizet...Nem! Gipszkartonozzuk! 15 cm-es üveggyapot ment bele! Csak olvastam ma már 20-30 cm az ajánlott! Ezért gondoltam felteszem a kerdest fázni fogunk!?
Hirtelen fullba tolják.Köszönet a vidéki szavazóknak:
Benyújtották a parlamentnek az új egészségügyi törvényt, ami alapjaiban írná át a kórházak működését
Sürgősségi ellátás csak a megyei kórházakban lenne, és megszűnne sok háziorvosi praxis is.444.hu
rovarok, pókók ellen jobban zár. Nekünk jobban bevált.Nem fogtok. De a gipszkarton szerintem hülyeség. Egy Tetollal és keményolajjal átkent lambéria sokkal strapabíróbb. A gipszkarton nem bírja a vizet...
Végülis hozhatnánk kubai orvosokat is, meg fülöp-szigeteki nővéreket... akkor az lenne a gond.Hirtelen fullba tolják.
Maga Bayer Zsolt hülyézett le mindenkit a médián keresztül pár héttel a különleges katonai művelet kezdete előtt, aki azt merte nyilvánosan vélelmezni, hogy ebből konfliktus lesz...ööö bizonyára voltak Oroszországban is olyan hangok,akik azt "jósolták",hogy ha túl közel kerül a NATO Oroszország határaihoz,akkor abból háború lesz,sőt olyan hangok is voltak,akik azt "jósolták" hogy ha nem állnak le az Ukrajnában élő orosz nemzetiségűek vegzálásával az ukrofasiszták akkor háború lesz ..
na bumm igazuk is lett .. megírta ezt annak idején a 444-es "látnok" ? mert szerintem nem .. bár lehet hogy olvasta,és innen volt olyan okos.
nézd szerintem ez az egész borítékolható volt,hogy bekövetkezik előbb vagy utóbb .. mindenki arra gondolt hogy lesz annyi eszük,hogy elkerülik az eszkalációt .. nem volt .. 2014-től érett ez a buli,én inkább azon lepődtem meg hogy az oroszok eddig húzták/felkészültek/bírták türelemmel/reménykedtek hogy nem így lesz stb stb válasszon magának mindenki megfelelő opciót
Tévedett. Ahogy én is, meg még nagyon sokan.Maga Bayer Zsolt hülyézett le mindenkit a médián keresztül pár héttel a különleges katonai művelet kezdete előtt, aki azt merte nyilvánosan vélelmezni, hogy ebből konfliktus lesz...
Nem az a gond,hogy téved.Én se gondoltam február 23.án ilyen méretű orosz támadásra.De azt se,hogy az ukránok birni fogják a felörlő háborút,sőt,a végén még meg is nyerhetik-no,erre aztán végképpen nem.De Zsolzótika egy mindenkit ordinálé modon gyalázó,kifejezetten gyülöletkeltő figura,aki semmiféle kulturált vitában nem tud részt venni-Egy kulturált rendszerben már rég eltünt volna a sűllyesztőben a köpönyegforgató senkiházi.Tévedett. Ahogy én is, meg még nagyon sokan.
Ő is, én is, meg még nagyon sokan elismertük, hogy tévedtünk.
Ugyan az pepitában, mint független objektív Kálmán Olga. Belőle meg DK-s parlamenti képviselő lett. Egy kulturált rendszerben nem lenne sem Orbán, sem Gyurcsány, de továbbmegyek, Biden se, Trump se, Baerbock, Scholz, Macron, Junckers, BoJo etc. etc. mind kapálni kéne hogy kapáljon maximum!Nem az a gond,hogy téved.Én se gondoltam február 23.án ilyen méretű orosz támadásra.De azt se,hogy az ukránok birni fogják a felörlő háborút,sőt,a végén még meg is nyerhetik-no,erre aztán végképpen nem.De Zsolzótika egy mindenkit ordinálé modon gyalázó,kifejezetten gyülöletkeltő figura,aki semmiféle kulturált vitában nem tud részt venni-Egy kulturált rendszerben már rég eltünt volna a sűllyesztőben a köpönyegforgató senkiházi.
Erre lett volna egy egyszerűbb megoldás is. A tulajdonos a lakásból bárkit kijelenthet. A rendőrök azért nem pattinthatták ki a lakásfoglalót, mert valószínűleg legalább ideiglenesen oda volt bejelentve.Nokomment...
C-type detected.
Három éve semmit nem fizet egy budapesti albérlő, mégsem tudják kirakni a lakásból
Se a bérleti díjat, se a közüzemi számlákat nem fizeti, a tulajdonos mégis tehetetlen.telex.hu
Kálmán és Bayer között azért elég rendesen zongorázni lehet a különbséget.Ugyan az pepitában, mint független objektív Kálmán Olga. Belőle meg DK-s parlamenti képviselő lett. Egy kulturált rendszerben nem lenne sem Orbán, sem Gyurcsány, de továbbmegyek, Biden se, Trump se, Baerbock, Scholz, Macron, Junckers, BoJo etc. etc. mind kapálni kéne hogy kapáljon maximum!
Nincs kulturált rendszer!
ez eddig rendben is van .. de Bayer az szakértő ? mert szerintem nem (én sem vagyok az,de teljesen másképpen gondoltam mint ő)Maga Bayer Zsolt hülyézett le mindenkit a médián keresztül pár héttel a különleges katonai művelet kezdete előtt, aki azt merte nyilvánosan vélelmezni, hogy ebből konfliktus lesz...
Nincs neked szíved? Szerencsétlenek meg fázzanak csak kint?!rovarok, pókók ellen jobban zár. Nekünk jobban bevált.
Kivéve, hogy Bayer Fideszes és 30 éve, vállalja, míg Olga drága adta a független objektívet majd elment DegneráltKomcsinak és azóta a férjét már próbálta a DK betolni mindenhova ingyen pénzért ellenzéki önkormányzatokhoz.Kálmán és Bayer között azért elég rendesen zongorázni lehet a különbséget.