A fenét, már ne haragudjon.Tudom, hogy ez lebeg a jobberek szeme elott. Csak e
En nem akarok az EU-n kivul semmilyen formaban elni, mert meg az EU tagsagunk az oka annak (legalabbis szerintem) es nem orban szivjosaga, hogy nem uldozik a maskent gondolkodokat....
És itt tudnám ekézni keményen a fideszt, de nincs értelme, mivel Vektornak nem célja a közöspiac elérése sem. Ő hisz abban, hogy az eu megreformálható, hogy önálló entititás lehet, önálló autonómiával rendelkezhet. Én ebben nem hiszek. És ez nem jobberség, csak kőkemény realizmus. Ha Ön azt hiszi, hogy a jelenlegi eu csak a win-win szituációkra épül, akkor kérdezem én - mindennemű sértés távol álljon tőlem - átaludta az elmúlt bő fél évet?
Hol volt szükség erre a csinnadrattára, amit ezek a másod/harmad-hegedűs politikusok előadták? Minden függőségünk a nagyképű semmit nem érő duma nélkül sokkal hatékonyabban megoldható lett volna. Ez ténykérdés.
Szerk.: Kb. azt lehetett volna mondani, hogy semmi gond vlagyimir nincs hi-tech, nincs bankolás, nincsenek oligarcha-számlák és adjuk a fegyvereket ukrajnának. Utána fel sem venni a sok hülyeséget. De ez csak egy "mi-lett-volna-ha".