Pont azért is lettem, mert nincs ez meg. Amikor nehezen megközelíthető helyre tesznek csavart, akkor volt, hogy majdnem kárt tettem tárgyban a kurvaanyzázás közben. Ezért sem raktam összes saját PC-t nulláról 2008 óta. Soha többet nem akarok ilyenekkel szopni.
De az IKEÁ-s bútoroknál is vannak kihívások, de inkább azok teljesen balfasz összeszerelési útmutatói miatt.
Ezt ugyanis össze lehetett rakni úgy az útmutató szerint, hogy a furatok kurvára nem estek egybe és teljesen ki sem lehetett nyitni...
BEKVÄM fellépő, 3 fokú, bükk, 63 cm Helytakarékos megoldás, ha a szekrény tetején is tárolsz ezt-azt, de van, aki nehezen ér fel idáig. A fellépő segítségével könnyebben eléred a magasan tárolt dolgokat ‒ és még jól is mutat. Összecsukható, így helytakarékos.
www.ikea.com
A megoldás az, hogy a két fém részt tettem rá, aminek max. nyitott állapotban a távolsága kiadja, hogy mennyire kéne kinyílnia.
Az útmutató meg nem ezt mutatta, azt tedd rá a végén. Ja, persze és centiméteres eltérés volt aközött, aminek lennie kellett volna és kijött.
Aha, és azt a kis szar csavart a falnál mire meghúzod, egy örökkévalóság. Csak úgy 10-szer esett ki a kezemből a hajszálvékony imbuszkulcs.