Beszélgető

viccek.
a katona nem bírja el a fegyverét. mert az 20 dekával nehezebb.
Julika és Marika beszélgetnek. -te marika képzeld a gyerek katona és hozzákelett érjen az arca a fém válltámaszhoz. azt mondták neki hogy nem baj ha hozzáér. -pedig a műanyag sokkal jobb olyan melegebb hatást kelt.
ááá nem kényes fegyverek ezek csak nem mindegy milyen lőszerrel lősz.
fényjelző az nincs hozzá majd nézzük hol porzik . hopp nemporzik.

Üdv Újra itt...a Pihi után....immár teljesen megváltozva a fenyítés után, amely jó hatással lett rám :) Eu-USA konform lettem, és hiszek a brit hírszerzésnek! (és még azt mondják, hogy a halálbüntetésnek nincs visszatartó ereje) :D
smug-daniel-craig.gif

• Imádom
Reactions: sixtus
(kitalált esemény) tök kényelmetlen vólt a váltámasz abban a tűzharcba. lőttek ránk visszalőtünk de éreztem hogy kényelmetlen a válltámasz. olyan rövid vólt vagy hosszú ? kitudja de csak 5 cm el lett vólna kisebb vagy nagyobb. hát akkor istenkirály. de így... (szerintem épp elég kényelmetlen lehet ha az embert ki akarják nyírni vagy ő akar másokat. sokkal kényelmetlenebb mint a válltámasz +- 5-7 cm e.

éveken át mást sem hallottam csak hogy a katonák hogy nem bírják el a fegyverüket. (karabélyt amikor én az 56 kg mal pkm el rohangáltam anno.) a kigyúrtak meg a karabélyuk súlyára panaszkodnak. azt közbee az új mindennel nehezbb mint a másik semmivel. (de tudatalatti bejátszik és a nehezbb újat tipeli könyebbnek,)ez nem itteni eset de megtörtént.)

Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy az USA lőszeres (esetleg gránát) láda oldalfalának mekkora az anyagvastagsága? Illetve ha ott nagyobb alátéttel felfogatom elég merev és elbírja a súlyát szerszámokkal pakolva? (Szerszámos ládának gondolnám munkagépre és ha már kell, miért ne legyen reszájkling military? )
Ilyenre gondolok:

Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy az USA lőszeres (esetleg gránát) láda oldalfalának mekkora az anyagvastagsága? Illetve ha ott nagyobb alátéttel felfogatom elég merev és elbírja a súlyát szerszámokkal pakolva? (Szerszámos ládának gondolnám munkagépre és ha már kell, miért ne legyen reszájkling military? )
Ilyenre gondolok:
Nem kicsi ez? :oops: Kerékpárszerelő szetnek?:D

Köszönöm az összefogást és a sok segítséget mindenki másnak és nekik a polgárőrök és tűzoltók nevében is:

Orosz Tamás - Natisoft Bt., ..., Juhász István, Dr. Rácz András (Panzer), Dr. Mózes Annamária, ...

lol :-) Mondjuk ez magyarázza miért utálja az oroszokat.

• Tetszik
Reactions: zeal
Ez is tök király szómagyarítás! Annyi gond van a magyar sajtóval, és te sorra a legjobb kúzásaikon akadsz fenn :)

Én meg nézem a hirdetéseket, és utazni már desztinációra kell, lakást már lokáción veszel, applikáció segítségével, viszont a "tétel" szó helyett már "címek" (title) vannak a kínálatban, mármint portfólióban, ahonnan a gémerek megvásárol... prokurálják azokat.

Ilyenre gondolok:
Nagyon erős, de túl kicsi, szerintem is...

Ha már ládáztok: arra van esetleg valakinek használható ötlete, hogy ezt
hogyan lehetne konzerválni?

344270330-213443904736328-2182101262409831063-n.jpg
344299115-1025736648832108-7220937062001086762-n.jpg
344068490-1415333329009027-750152661158483408-n.jpg
344549680-154767240895187-5154864625417355213-n.jpg

AbleHeavyGartersnake-max-1mb.gif

De egyébként is elég ramaty állapotban van :/
Egyelőre inkább hagytam a 'feltalálási' helyén /aka. sufni :D /, tartok tőle, hogy
házban a meleg/pára csak gyorsítana a dolgon.

Tarts száraz helyen és ne nyúlj hozzá. Ez patina, csak tönkretennéd a történeti értékét.

Ha nagyon akarod a fém részekről a rozsdát finom 000 acélszivaccsal és WD-el óvatosan el lehet távolítani.

Keményolaj, vagy csak sima lenolaj.
Na, most ásványi van len? :)
Az elsőről meg lövetem sincs, hogy mi :D
Tarts száraz helyen és ne nyúlj hozzá. Ez patina, csak tönkretennéd a történeti értékét.

Ha nagyon akarod a fém részekről a rozsdát finom 000 acélszivaccsal és WD-el óvatosan el lehet távolítani.
Nem akarom helyrehozni, csak hogy megmaradjon a jelenlegi állapotban.

Na, most ásványi van len? :)
Az elsőről meg lövetem sincs, hogy mi :D

Nem akarom helyrehozni, csak hogy megmaradjon a jelenlegi állapotban.
A lenolaj olcsóbb, és nem lesz fényes, a keményolaj a harmadik rétegnél már képez egy fényes keményebb felületet.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins