Beszélgető

És ha július eleje után, mivel a wagner nem ír alá szerződést állítólag, valamiképp/törvényileg "bántódása" esik a szervezetnek? Utána már nem fog kérni ilyen pólót? Mivel a "fudamentalizmusából" valami ilyesmi adódna...
Aug 5 a visszatérésük.....A Wagner marad....ha aláírnak ha nem...nem kell drukkolni hogy a Wagner nem tér vissza...és nagy durranás lesz feltöltve...komoly pénzt tennék rá...

Tesa.... há mit vársz egy Kalányos Csokibácsitól??? :D

Figyelj, erre majd kesobb tudok valaszolni, mert itt a Pride-on a sok melynovesu buzisteszta a pofamba lengeti a zaszlot es nem latom rendesen a telefonomat. De lehet, hogy csak a nyaki utoeremet szoritja el a pinkiminki szegecses nyakorvem.

1521196616_1521196602_mc5c1c_att-url-download.jpg

/és még én kaptam meg, hogy egyesek nem kíváncsiak a 'fajtámra', pedig explicite hozzátettem,
nem vagyok meleg és csak egy koncertről beszéltem :( :D /

Figyelj, erre majd kesobb tudok valaszolni, mert itt a Pride-on a sok melynovesu buzisteszta a pofamba lengeti a zaszlot es nem latom rendesen a telefonomat. De lehet, hogy csak a nyaki utoeremet szoritja el a pinkiminki szegecses nyakorvem.
Az van Kamerad????? Nem tudtam...az összes tesóm zsaru...egyszer pár éve felvezényűték az öcsém a pride-ra biztosítani.....pont felhívtam, nagy hangzavar...és üvölti a telefonba hogy bocs bratyóka nem érek rá, itt vagyok a pride-on....én meg mondtam...hát veled kapcsolatban én már semmi nem csodálkozom :D Ez akkor volt mikor dobálták a buhereket...tudod mikor a rendőr mondja Bödőcs szerint: "ne dobált a buzit ne dobáld a buzit, mit dobálsz buzi vagy???" :D

• Vicces
Reactions: reich_und_roll
Talán első szívecskémet adtam most neked :D Ször @SirHiggins -t már lassan megkedvelem :D Igen...tulajdonképpen igazad van, ha nem lenne itt is a Wilsoni terelés, ferdítés, stb....mer ugye nem vagy TE annyi autista speciális, hogy ne tudnád milyen pólóra vágyok :D
Nem ismerlek így nem tudhatom, hogy pontosan milyen pólóra vágysz,csak annyit írtál, hogy segítséget kérsz wagneres póló beszerzésében mivel nem ismerlek így joggal feltételezhettem, hogy lehet, hogy Richard Wagner rajongó vagy és egy a mester arcképével ellátott pólóban szeretnéd végig ülni a
Bayreuthi Ünnepi Játékokat...

• Imádom
  • Vicces
Reactions: Ramzana and sixtus
Nem ismerlek így nem tudhatom, hogy pontosan milyen pólóra vágysz,csak annyit írtál, hogy segítséget kérsz wagneres póló beszerzésében mivel nem ismerlek így joggal feltételezhettem, hogy lehet, hogy Richard Wagner rajongó vagy és egy a mester arcképével ellátott pólóban szeretnéd végig ülni a
Bayreuthi Ünnepi Játékokat...
erre most írhatnám hogy full baromság, mert kb az itteni előéletemet ismered... (már 14 óta vagyok) de most azt írom...igen igazad van nem tudhattad :)

Az ember a barátait megválogatja a családtagjait meg nem; a barátokkal jóban van az ember, még ez nem feltétlen kell ennek teljesülnie. De szerintem a család kifejezés sem igazán fedi le a hasonszőrű szervezetek működését és tagjainak kapcsolatát. Több közösségi típus összegyúrva (etnikai, gazdasági, célorientált, céh stb.).

Az ember a barátait megválogatja a családtagjait meg nem; a barátokkal jóban van az ember, még ez nem feltétlen kell ennek teljesülnie. De szerintem a család kifejezés sem igazán fedi le a hasonszőrű szervezetek működését és tagjainak kapcsolatát. Több közösségi típus összegyúrva (etnikai, gazdasági, célorientált, céh stb.).
Azért a mafia csak nevében volt család - nem is érdemes összmosni vele. Pont az vetett véget az ameriaki olasz mafiának (vagy legalábbis nagyon meg gyengítette őket) hogy 80-90 évekbe sorra dobták fel egymást. Már nem volt omerta, hallgatás! Mindeki fel dobott mindenkit, csak neki ne kelljen ülni. Lásd John Gottit sem tudták lecsukni, amíg Sammy "the bull" nem köpött - hogy a legismertebb esetet mondjam.
Régen az amerikai elnökválasztásokba is bele szóltak a szakszervezeteken keresztül, most meg már kisstílű csikre fogók csak.