Beszélgető

nem doktori disszertációt várok, hanem egy cikket, ami nem úgy születik, hogy talál egy angol reklámoldalt, és lefordítja. A linket már meg sem adva.
Elolvastam amúgy az eredeti cikket, még ott is kihangsúlyozzák, hogy igazából kevés mintából kontrolcsoport nélkül csináltak egy vizsgálatot, aminek a célja az volt, hogy megvizsgálja, hogyan hat a SEJTöregedésre a magasnyomású oxigén terápia.
Ami természetesen összefügg a normál öregedéssel is.
Nem kell ezen rugózni. Helyén kell kezelni a cikkeket, már írtam.

Van vkinek elképzelése, hogy ez mai elnevezések szerint hol is lehetett?

Kispest, Bercsényi utcai lovassági laktanya

thx

Valaki tud nekem vmi linket, bótot, ahonnan jó kis Wagneres pólókat ilyesmit lehet rendüni? Egyet taliztam ami tetszik 15 ajró...köszke... segíthetnek ukránfanok is :D

Az információ előállítása pénzbe kerül, kicsit túlzó elvárés, hogy ez ingyenesen kelljen odaadni mindenkinek. Honnan lenne a K+F-re pénz egyébként, ha a hasznot letarolják a többiek?
@ozymandias @nyugger áthoztam ide

Az a baj, hogy a tudományos publikációk esetén, a publikáció plusz költség, és nem pedig bevétel forrás.
+Annak ellenére, hogy kb fél év egy komolyabb publikáció átfutása, ha minden rendben van, és 2-5000 euró, még a nature esetén is 40% felett van a nem reprodukálható kísérletek aránya.
Na akkor innentől sok értelmük nincs, csak a nevük. Ami ugye megdobja az imp-jüket, ami viszont kell a pályázatokhoz, tehát a végeredmény az, hogy marad ott minden, mert hiába jelenne meg egy új szuper, újság család, ha az ismeretlenség miatt az idézettség a béka segge alatt marad, ami miatt alacsony impaktu lesz, ami viszont azt jelenti, hogy nem sokat számít, és a kör bezárult.

Szerintem ez lehetett (Rendőrlovassági laktanya, Bercényi - Esze Tamás sarok)

Most is megvan: https://www.google.com/maps/@47.454...C-bheeJ5PLuUIlkQ!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu

fortepan_16669.jpg

"Nem,az ilyet mifelénk butának hívják. Bár a trollok is buták,szóval vékony jégen jársz."
@Reppa

Értem, akkor a kisebbségi vélemény a trollság.