Nem igazán. Britbong-nak a briteket nevezik en-bloc, néha pejorative.
Britbong a "muh empire" réteg, nem néha pejoratív hanem mindig, főleg ha bevándorlókra használják aki bongabb akar lenni a bongoknál.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem igazán. Britbong-nak a briteket nevezik en-bloc, néha pejorative.
Britbong a "muh empire" réteg, nem néha pejoratív hanem mindig, főleg ha bevándorlókra használják aki bongabb akar lenni a bongoknál.
Sajnos nem voltál méltó a bizalomhoz....Nem kell ám fikázni, volt olyan -szerintem érdekes- sztori, amihez még Te is hozzá szóltál.
Konstruktíve, érdeklődően
Talán a brit hds, navy témában teszek be napi történéseket. Az meg erről -is- szól.
Nem az oroszok, vagy nem csak az oroszokról van ilyen sztori. Tavaly áprilisban futott nagyot a történet a médiában:Tanúni kéne mán a zoroszoktul, hát ki kő kapni a csip csip csókát a mosogatógépbül, oszt belerakni a hiúzba, oszt majd fékezetten fog habozni.
Egyszerûen tedd ignore-ra, amiképp én is. Annyian és annyit hadakoztok vele feleslegesen. Nekem hónapokkal ezelôtt elég volt ebbôl és mellé még kretén is. Ignore és vége a nyomorék birodalomnak az oldalon.Van még olyan topik ahol nem kell a szerény angolokról olvasgatnom?! Angol egyenruha, fegyver, történelem, uralkodó, jah meg családja, lovak, kutyák, macskák, csalik, történetek, legendák, gasztronómia, sorolhatnám....![]()
Ilyet is láttam, amikor 10x annyiért vitte a projektet a svéd multi előlünk (magyar kkv)... (amúgy azóta tavaly a gyár bezárt az energiaválság miatt, viszik Mexikóba, vagy az USA-ba.)De autoupari beszállítóként is vannak olyan helyek, ahol ha ingyem adnám a portékát sem kellene, mert a kialakult rendszerben előre megvan a nyertes.
A kapcsolati tőke mindig mindenhol számít, de azért jóval kompetitívebb az autóipar, hogy ez átalánosan beleférne.Kicsit sarkosan fogalmazok, de piaci verseny nem létezik ebben az iparban.
Csak ismerősök ismerőse vagy a csúszópénzek a motiválók.
De a reakciókból látszik, hogy bővült a portfóliója az LMBT jogok és britannia után immár a holokauszt is téma. Az a baj, hogy a válaszolókat nem tehetem mind ignorera, mert akkor már csak téged tudlak itt olvasni lassan. (amit szeretek, de azért a változatosság gyönyörködtet)Egyszerûen tedd ignore-ra, amiképp én is. Annyian és annyit hadakoztok vele feleslegesen. Nekem hónapokkal ezelôtt elég volt ebbôl és mellé még kretén is. Ignore és vége a nyomorék birodalomnak az oldalon.
Én csak ôt tettem olyanra amit nem kapkodok visszavonni. Sokkal nyugodtabb a rengeteg irritàló brith nélkül minden, csak azt làtom, hogy géppuska szerûen telít topikokat amivel hergel mindenkit a vàlaszok alapjàn.De a reakciókból látszik, hogy bővült a portfóliója az LMBT jogok és britannia után immár a holokauszt is téma. Az a baj, hogy a válaszolókat nem tehetem mind ignorera, mert akkor már csak téged tudlak itt olvasni lassan. (amit szeretek, de azért a változatosság gyönyörködtet)
Tudunk valamit @Szittya -ról?
Márc.2. óta nem posztolt.
Írnék egy hosszabb összefoglalót. de nemteszem. Jelenleg a gyerekkoromba szétvert álkapcsom miatt kialakúlt fordítottharapás következményébe a teljes koponyát éríntő ízületi váladékkal történt feltöltődését távolítom el magamnak egy a tarkónáll elytett metszéssel és a válladék odamaszírozásával. csapolom épp. ezt 5-7 évente meg kell csinálnom ez után hálát adva megváltoztatom az életem mint mindig. Az előző 7 éves ciklusom egy kalap szar vólt minden tekintetbe. Tehát lezárásra kerül. így most innét is búcsúzom. Kérem töröljétek a profilomat.
Pedig az nagyon is reális téma! Régen már kidolgoztak egy technológiát:több köze van a magyar biztpolhoz mint a IX. ker.-i parkolásnak
Annyit ez is ér mint a NATO.Pedig az nagyon is reális téma! Régen már kidolgoztak egy technológiát:
![]()
amit tudunk alkalmazni honvédelmi vonatkozásban is:
![]()
Ezt a képességet hazai gyártással is fel tudjuk építeni!
Igen.Van olyan fórumtrs, aki mostanában fizetett állatorvosnál nagyrutin vérvizsgálatot?
15.000 FtÉs mennyi volt nagyságrendileg?
Külső labor.15.000 Ft
De laborvizsgálat ára függ attól, hogy a doki rendelkezik-e a megfelelő vérkép automatával, stb vagy külső laborba küldi vizsgálatra.