Pedig az nagyon is reális téma! Régen már kidolgoztak egy technológiát:több köze van a magyar biztpolhoz mint a IX. ker.-i parkolásnak
amit tudunk alkalmazni honvédelmi vonatkozásban is:
Ezt a képességet hazai gyártással is fel tudjuk építeni!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig az nagyon is reális téma! Régen már kidolgoztak egy technológiát:több köze van a magyar biztpolhoz mint a IX. ker.-i parkolásnak
Annyit ez is ér mint a NATO.Pedig az nagyon is reális téma! Régen már kidolgoztak egy technológiát:
amit tudunk alkalmazni honvédelmi vonatkozásban is:
Ezt a képességet hazai gyártással is fel tudjuk építeni!
Igen.Van olyan fórumtrs, aki mostanában fizetett állatorvosnál nagyrutin vérvizsgálatot?
15.000 FtÉs mennyi volt nagyságrendileg?
Külső labor.15.000 Ft
De laborvizsgálat ára függ attól, hogy a doki rendelkezik-e a megfelelő vérkép automatával, stb vagy külső laborba küldi vizsgálatra.
Külső labor.
46000 volt
10-18.000 Ft
3-5000 Ft+ lázcsillapító-gyullcsökkentő inj+
pár száz Ftféreghajtó
Dokitól függ, kb. 6-20.000 Ft+ a vizsgálati díj+
pár ezer Ftegy 30ml-es immunerősítő csepp
Nagyjából reális.De mondjuk ma reggelre még szarabbul volt.
Úhogy délután vissza doki, infúzió, algopyrin inj, vmi immunerősítő paszta =23000
Holnap reggel meg megint vissza infúzióra...
De akkor gondolom ezek reális árak.
"Jó vastag kolbász"
Lehetne katonákról és történelmi személyekről ételeket elnevezni. Rommel káposzta, Mackenzen vagdalt, Horthy fasírt...
Ez nem jutott eszembe. Köszi.10-18.000 Ft
3-5000 Ft
pár száz Ft
Dokitól függ, kb. 6-20.000 Ft
pár ezer Ft
Nagyjából reális.
Nem tudom, hogy érdekel-e vagy van-e neked, de ingatlanbiztosítás mellé érdemes kiegészítő kisállat (kutya, macska) egészségbiztosítást kötni. Évente minimális pluszköltség, cserébe évi 75-150.000 forint értékben állják az állatorvosi kezelés + gyógyszerek költségét.
Autoimmun betegség, gyulladás, fokozott stressz…Ez nem jutott eszembe. Köszi.
Most biztos jól jött volna Még azt sem tudtuk kitalálni, hogy mitől van...
a limfocita-szám naggggyon alacsony: 0,1
Viszont mellette a fehvsejt stb meg nem csökkent :/
Az első talán.Autoimmun betegség, gyulladás, fokozott stressz…
Hát igen, tulajdonképpen ez a helyzet.Az első talán.
De még annak is látszania kellene a többi értéken.
Vmi olyat magyarázott a doki, hogy nagyon szar, kb nincs immunrendszere a limfocita alapján.
Kijárós macska? Be van oltva FeLV ellen? Volt rá tesztelve?Viszont kérdés, hogy az mióta meg mitől. Mert ha ennyire tré, akkor sokkal hamarabb is kellett volna h már baja legyen.
Kertbe igen, de van kint vele vki. Más macskákkal nem balhézott.Hát igen, tulajdonképpen ez a helyzet.
Kijárós macska? Be van oltva FeLV ellen? Volt rá tesztelve?
Értem. Más ötletem sajnos nincs, macskában nem vagyok otthon.Kertbe igen, de van kint vele vki. Más macskákkal nem balhézott.
Volt igen. Negatív.
HIV lehetne, de az is negatív volt, azt is karmolással kaphatná el.
Daganat sem, mert az meg látszana szintén a vérképen meg nyirokcsomókon, ugyan ez valami csípésnél is.
Mérgezés sem, mert arra se klappol a labor, meg nem is hány stb.
Egy autoimmun +újra egy HIV tesztet csináltatok.
De egyelőre a lázat kellene levinni, meg az immunerősítőket beleerőszakolni.
Annyi kiegészítés hozzá, hogy pl. a Groupama esetében 7 éves korig vállalja csak a biztosító a kisállatot, afelett már nemNem tudom, hogy érdekel-e vagy van-e neked, de ingatlanbiztosítás mellé érdemes kiegészítő kisállat (kutya, macska) egészségbiztosítást kötni. Évente minimális pluszköltség, cserébe évi 75-150.000 forint értékben állják az állatorvosi kezelés + gyógyszerek költségét.
A Generali egész élettartam alatt fizet annyi kikötéssel, hogy a biztosítás megkötése idején el kell múlnia 6 hónaposnak és nem lehet 7 évesnél idősebb.Annyi kiegészítés hozzá, hogy pl. a Groupama esetében 7 éves korig vállalja csak a biztosító a kisállatot, afelett már nem
Még a /penész/gomba fertőzés jutott most eszembe.Értem. Más ötletem sajnos nincs, macskában nem vagyok otthon.
Mármint FIV, de igen.Kertbe igen, de van kint vele vki. Más macskákkal nem balhézott.
Volt igen. Negatív.
HIV lehetne, de az is negatív volt, azt is karmolással kaphatná el.
Daganat sem, mert az meg látszana szintén a vérképen meg nyirokcsomókon, ugyan ez valami csípésnél is.
Mérgezés sem, mert arra se klappol a labor, meg nem is hány stb.
Ja, meg az UH se lát semmit.
Egy autoimmun +újra egy HIV tesztet csináltatok.
De egyelőre a lázat kellene levinni, meg az immunerősítőket beleerőszakolni.