Beszélgető

Nem hiszlek el....

Az egészet hagyjátok abba, aratom az egész témát.
taktikailag? :D
20140129_R_asiapress1X450.jpg

• Tetszik
Reactions: Busho3301
Te minden olyan alternatív értelmezést kifogásolsz, ami nem egyezik a narratíváddal.
Vannak a tudományosan elfogadott tények, amiket némelyek nem képesek elfogadni. Arról nem tehetek, hogy ti csak alternatív valóságban tudtok létezni...
A covid-diktatúra idején is láthatta mindenki.
Ahogy azt is, hogy te meg a társaid bőszen hoztátok a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket, álhíreket, konteókat. Amelyeket többször, több helyen megcáfoltak, de ez ugye titeket nem hozott zavarba, azóta is hozzátok a baromságaitokat különösebb retorzió nélkül - sajnos.
Voltak itt víziók milliónyi magyar oltáskárosultról, felkelésekről, titkos összeesküvésekről, vélt vagy valós mellékhatásokról, stb, amivel csak magatokat röhögtettétek ki. Nem baj, ez nem az én problémám. ;)

Vannak a tudományosan elfogadott tények, amiket némelyek nem képesek elfogadni. Arról nem tehetek, hogy ti csak alternatív valóságban tudtok létezni...

Ahogy azt is, hogy te meg a társaid bőszen hoztátok a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket, álhíreket, konteókat. Amelyeket többször, több helyen megcáfoltak, de ez ugye titeket nem hozott zavarba, azóta is hozzátok a baromságaitokat különösebb retorzió nélkül - sajnos.
Voltak itt víziók milliónyi magyar oltáskárosultról, felkelésekről, titkos összeesküvésekről, vélt vagy valós mellékhatásokról, stb, amivel csak magatokat röhögtettétek ki. Nem baj, ez nem az én problémám. ;)

Csak jelezni szerettem volna, hogy elég gáz, hogy a vélt igazadnak állandóan úgy próbálsz érvényt szerezni, hogy rákattintasz a "moderátor értesítése" gombra. Ennél csak az volt kínosabb, amikor Leonidas írkált a "visszajelzések" topikba, hogy kiknek a bannolását kéri.
Ez a fajta viselkedés igen rossz időket idéz a magyar történelemből, szerintem jobban járnál ha visszavennél ebből a tempóból. De ez csak egy baráti jótanács volt.

Csak jelezni szerettem volna, hogy elég gáz, hogy a vélt igazadnak állandóan úgy próbálsz érvényt szerezni, hogy rákattintasz a "moderátor értesítése" gombra. Ennél csak az volt kínosabb, amikor Leonidas írkált a "visszajelzések" topikba, hogy kiknek a bannolását kéri.
Ez a fajta viselkedés igen rossz időket idéz a magyar történelemből, szerintem jobban járnál ha visszavennél ebből a tempóból.
Akkor és azt jelzek a moderátoroknak, amit és amikor csak szeretnék. ;)
Ők pedig majd eldöntik, hogy szeretnének-e problémát a fórumon esetlegesen terjedő kétes tartalomból vagy sem, ennek megfelelően pedig vagy törlik vagy sem. Én csak felhívom a figyelmet, ahogy azt tettem eddig is és teszem ezután is, függetlenül attól, hogy ez neked/nektek tetszik-e vagy sem.

Szerintem pedig abból kéne visszavenni, hogy mindenki mindenféle kihágás fölött szemet huny, mert azt jelenteni "elég gáz".
De ez csak egy baráti jótanács volt.
Nyugodtan tartsd meg magadnak.

Ez a fajta viselkedés igen rossz időket idéz a magyar történelemből, szerintem jobban járnál ha visszavennél ebből a tempóból. De ez csak egy baráti jótanács volt.
Történelmi tény bzmg, tudod az mi?
Ne menjünk már át tényleg vmi nőklapja fórumba fszmat már.
Kezd már súlyos lenni ez az elharapódzó konteós hisztéria.

Történelmi tény bzmg, tudod az mi?
Ne menjünk már át tényleg vmi nőklapja fórumba fszmat már.
Kezd már súlyos lenni ez az elharapódzó konteós hisztéria.

A kommentem nem arra vonatkozik amiről a vita ment, hanem néhány fórumtársunk "házmester" mentalitására, topiktól függetlenül.

A kommentem nem arra vonatkozik amiről a vita ment, hanem néhány fórumtársunk "házmester" mentalitására, topiktól függetlenül.
Vannak olyan témák, amik nem szubjektíve verik ki a biztosítékot, hanem objektíve :D
Szvsz meg az oldalakon átívelő hitvitáknál és anyázásnál még mindig jobb ha moderátorra bízza az ember.

• Tetszik
Reactions: Blitz97