Eléggé meg is lett válaszolva, csak pont figyelmen kívül hagytad. VKPO 3 és VKPO 4. Azok már (sajnos) multicam-ek. Azért 3 és 4 mert kettő külön gyártótól van. A multicam-re meg azért írom, hogy sajnos, mert a cif florában legalább fel lehetett ismerni, hogy orosz/LNR/DNR katona az illető. Ott volt a ruhák tesztvideója is. Ha mindenki multicamet használ majd, akkor majd mehet oda- vissza a propi, hogy ennyit kilőttünk, annyit kilőttünk. Mert mindkét fél multicamet fog hordani, az átlag nyugati cilvil meg úgy sem fogja tudni beazonosítani karszalag színek alapján, hogy most ki kit nyírt ki. Mert szerintem még itt Magyarországon sem tudja az átlag civil, ami nekem civil létemre átjött:
sötétzöld =ukri területvédelmis, sárga=ukrán hadsereg, kék=ukrán hadsereg, fekete-piros=ukrán náci zászlóaljak (azov,ajdar) és jobb szektor.
Szent György szalag=orosz hadsereg/rendőrségi különleges erők Vörös karszalag=ugyanezek Fehér karszalag=ugyanezek Ezüst karszalag= csecsen Ahmat zászlóalj. Z karjelzés= orosz nyugati V=orosz keleti harccsoport O= Orosz központi harccsoport.
Ha nem felejtem el, majd megkérdem az ismerősöket, akik sem HTKA-t sem semmi katonai jellegű oldalt nem olvasnak,kizárólag a szimpátiájuknak megfelelő híroldalakról tájékozódnak a erről a konfliktusról. Nagyon meglepne, ha legalább ilyen alap szinten meg tudnák különböztetni a harcoló feleket. És pont ezért olyan hülyeséget tol majd le a torkukon a média, amilyet csak akar. Azt sem tudják megmondani, hogy ki kivel van, mert nem tudják mit kell nézni.