Beszélgető

Melyik lezárt topikhoz szerettél volna hozzászólni?
Magyar külpol, most hogy immar a magyar topik dupla lett valami elbaszott okból és mindkettő záva van, úgyhogy amolyan múltidézőnek az eddigi sima magyar topikból sem tudtam volna hozzáidézni amit akartam vón mert az a kibaszott fasz topik is permanensen zárva van. :mad:

Magyar külpol, most hogy immar a magyar topik dupla lett valami elbaszott okból és mindkettő záva van, úgyhogy amolyan múltidézőnek az eddigi sima magyar topikból sem tudtam volna hozzáidézni amit akartam vón mert az a kibaszott fasz topik is permanensen zárva van. :mad:
Úgy látom hogy a [BIZTPOL] Magyarország és [BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok) topik sincs most lezárva, esetleg próbáld meg újra...

A külpol topik azért lett lezárva, mert megint belpol/hitvita volt a topikba és kb minden topik ezért van zárva vagy mert elkezdenek az ukrán balhéval foglalkozni a topikba

Úgy látom hogy a [BIZTPOL] Magyarország és [BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok) topik sincs most lezárva, esetleg próbáld meg újra...
A külpol topik azért lett lezárva, mert megint belpol/hitvita volt a topikba és kb minden topik ezért van zárva vagy mert elkezdenek az ukrán balhéval foglalkozni a topikba
Majd ha lenyugodtam. Rohadtul el tudja az ember kedvét venni attól, hogy rászánja magát a tartalmasnak vélt pötyögésre, amikor bárhová néz, zárva van a releváns topik.

Majd ha lenyugodtam. Rohadtul el tudja az ember kedvét venni attól, hogy rászánja magát a tartalmasnak vélt pötyögésre, amikor bárhová néz, zárva van a releváns topik.
43729.original-1381.jpg

Általában: Talán dudi érveivel kellene foglalkozni, nem azzal, hogy ki ö, milyen a jelleme, mit csinál stb
Irom ezt, pedig sokmindenben nem èrtek vele egyet, de legalább nem trollkodik ( mint sokan mâsok...:)). Lassan olvashatatlan lesz a fél fórum a sok szemlyeskedéstöl, belpolozâstól.:hadonaszos:

Általában: Talán dudi érveivel kellene foglalkozni, nem azzal, hogy ki ö, milyen a jelleme, mit csinál stb
Irom ezt, pedig sokmindenben nem èrtek vele egyet, de legalább nem trollkodik ( mint sokan mâsok...:)). Lassan olvashatatlan lesz a fél fórum a sok szemlyeskedéstöl, belpolozâstól.:hadonaszos:
Én azt nem értem,hogy miért nem lehet létrehozni egy belpolitikai topikot ?

És akkor nem szerteszét lenne hordva az ebbe a kategóriába tartozó hírek,hanem ott koncentrálódna.

Igen, lennének összeugrások, kakaskodások amikor a vélemények és álláspontok ütköznek...de baszki,könyörgöm ez egy haditechnikai fórum, amit főleg férfiak olvasnak, nem kislányok... engedni kéne a szabad véleménynyilvánítást minden témában, legalább a kantinban. Nyilván ha valakivel elszalad a ló a vita során, azt szankcionálni kell azt kész.

Példa: ha a kockáknál a Prohardver.hu-n, a társadalom és közélet részlegben megfér egy politika topik, akkor itt miért nem ?

Én azt nem értem,hogy miért nem lehet létrehozni egy belpolitikai topikot ?

És akkor nem szerteszét lenne hordva az ebbe a kategóriába tartozó hírek,hanem ott koncentrálódna.

Igen, lennének összeugrások, kakaskodások amikor a vélemények és álláspontok ütköznek...de baszki,könyörgöm ez egy haditechnikai fórum, amit főleg férfiak olvasnak, nem kislányok... engedni kéne a szabad véleménynyilvánítást minden témában, legalább a kantinban. Nyilván ha valakivel elszalad a ló a vita során, azt szankcionálni kell azt kész.

Példa: ha a kockáknál a Prohardver.hu-n, a társadalom és közélet részlegben megfér egy politika topik, akkor itt miért nem ?
nem elég ha a prohardveren kiirod magadból?

Első repülőosztály. A hadsereg milliárdokat fektet be, drónok tömegeit akarja három éven belül

„Megerősíthetem, hogy tárgyalások folynak a készenléti lőszerrendszerek egy konkrét beszállítójával, de köt minket az üzleti titoktartás. A hadsereg szándéka, hogy tíz készletet ebből a lőszerből és több mint kétszáz rakétát vásároljon, beleértve a gyakorló lőszert is– mondta Vlastimila Cyprisová alezredes.

Annak ellenére, hogy nem említette a beszállítót, vannak találgatások az izraeli UVision gyártóról, amely vegyesvállalattal rendelkezik a német Rheinmetall fegyvergyártó céggel (például részt vesz a szintén használt Leopard harckocsik gyártásában). az AČR, a szerkesztő megjegyzése).

Hero sorozata, konkrétan a Hero 120 modell megfelel a cseh hadsereg követelményeinek. Ugyanezt a típust vásárolta Magyarország tavaly. 40 kezelőkészletért és 400 rakétáért 140 millió eurót, azaz nagyjából 3,5 milliárd koronát fizettek.

Miert nem lettem ujsagiro? F@szhoz sem kell erteni, par honaponta megismetled ugyanazt a faszsagot es a fizetes megis jon.
Mert szarul fizetik. :) Ja és meg vannak számlálva a napjaik, pár profi oknyomozón kívül mindent AI fog írni hamarosan.
Apropó, @Busho3301 a HTKA is simán beallithatna egy hírgyűjtő és -osszegzo AI botot, regisztraltak meg le is kerdezhetnék bármikor.

Mert szarul fizetik. :) Ja és meg vannak számlálva a napjaik, pár profi oknyomozón kívül mindent AI fog írni hamarosan.
Apropó, @Busho3301 a HTKA is simán beallithatna egy hírgyűjtő és -osszegzo AI botot, regisztraltak meg le is kerdezhetnék bármikor.
El akarod venni a "bádogember" szórakozását és kedvenc modatát,
"Tóvám!"
?:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: fip7 and LMzek 2.0
És még olyanok is vannak akiket zavar, hogy a megfelelő topikban ezek linkelve vannak.
Ezek nem ide való játékosok, minden további nélkül törölhetők az ilyen megszólalások.

Nem a szövegek feldolgozása lenne a nyerő vonal, így is mindeki feje fáj már az AI írásaitól. Illetve van az egy nap kényelmesen elolvasható szöveges tartalmaknak egy személyenként változó napi maximuma, szerintem itt sokan kimerítjük ezt. Arról ne is beszéljünk, hogy az AI bizony nem képes megragadni a szöveg "lényegét", hiszen egy jól megírt hírt nem lehet tovább rövidíteni, nincs benne mellébeszélés. A hadiipari hírek jellemzően ilyenek.
A tavaly beszélt projekt ellenben még áll, de azt ne itt.