Igen mond valamit,de azt hallottam,hogy oda veszik fel a travikat. Mindenesetre gyanúsJavaslom észrevételre a Kedem jelvényt, Neked talán még mond is valamit![]()

Igen mond valamit,de azt hallottam,hogy oda veszik fel a travikat. Mindenesetre gyanúsJavaslom észrevételre a Kedem jelvényt, Neked talán még mond is valamit![]()

Azta, hogy Te mennyire bunkóra aludtad magad előző éjjelIgen mond valamit,de azt hallottam,hogy oda veszik fel a travikat. Mindenesetre gyanús![]()

Már ne ne is haragudj, de ebben nekem semmi gyanús nincs…Igen mond valamit,de azt hallottam,hogy oda veszik fel a travikat. Mindenesetre gyanús![]()

JajjjjjjjjjjjAzta, hogy Te mennyire bunkóra aludtad magad előző éjjel![]()

A hadtöri vonalat nem vitte senki, ahogy látom![]()
Amúgy meg nesztek cicás kép
![]()
Ez elég botor kijelentés amúgyAmi régen volt, arról mi újat lehet megállapítani ?
Felszereltél az IDF-be ?
Pászkától pákosztos a cica?Egyébként köszönöm, Te voltál az egyedüli....
Bár sztem a fórummotor nem tudta kezelni a fél évet, de az elintézted valóban jobban hangzik.
A Dolfi szülinap kicsit vaskos volt amúgy... (nagy tesó mindent lát)
A hadtöri vonalat nem vitte senki, ahogy látom
@sixtus -nak mindjárt küldök egy számot, tuti szeretni fogja
@Flamand -ot puszikálom
Amúgy meg nesztek cicás kép
![]()
Ez elég botor kijelentés amúgy

Háát, szőr feltámadása sem tartott valami sokáig![]()

A végtelen fele? Az mennyi?Tartsunk népszavazást arról, hogy kapjon-e feles kedvezményt, vagy ne![]()

A végtelen fele? Az mennyi?![]()

Megint a zsidókkal kivételeznek, tipikus.Ezt most én sem tudom, lehet anno siettem és rosszul állítottam be. Kiderül.

ShalomShalom Pöcölők!
Basszus nem voltál itt sokáig, ezért hogy maradjon egy köztünk azért, körbemetéltettem magam! Örülök hogy itt vagy....én csípem az angolokat
Ja jöhetnek a Haszid zenék...beiratkoztam a helyi zsinagógába tánctanfolyamra...
Higgi-Baby tényleg megint eltűnt 
Bonyek, pedig akartam neki írni, hogy:Háát, szőr feltámadása sem tartott valami sokáig![]()

A culáról jut eszembeBonyek, pedig akartam neki írni, hogy:
„szevasz cula, meddig maradsz”
... erre meg leszabályozzák pár óra alatt.![]()
A legnagyobb a végén: "Voltál már pasival? Nem uram!... Szeretnél??
ezen mindig vinnyogok annyira jó a magyar hang 
Egy zsidó százat csinál!ShalomBasszus nem voltál itt sokáig, ezért hogy maradjon egy köztünk azért, körbemetéltettem magam! Örülök hogy itt vagy....én csípem az angolokat
Ja jöhetnek a Haszid zenék...beiratkoztam a helyi zsinagógába tánctanfolyamra...

Ha valakit közkegyelemben részesítesz akkor illene másoknak ilyen nagylelkű adományokat osztogatni.Ezt most én sem tudom, lehet anno siettem és rosszul állítottam be. Kiderül.
Az ukrán-zsidó gyíkemberekkel kötöttem vérszerződést Langley-ben, ha hinni lehet egyes TG csoportok véleményének. Dudi és meszike tartották a mécseseket miközben kecskevérrel aláírtam a belépésem a NAFO-ba. Ennek értelmében néha távolról átveszi felettem az uralmat Rácz András, de ha szabadságon van akkor a Portfolio ügyeletese vagy a Francia Idegenlégió ukrajnai halottjai közül valaki szelleme.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..