Busho elírta a dátumot és ez miatt tudott írni.De most tényleg, hogy van ez, hogy kommentelt eltiltás hatálya alatt?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Busho elírta a dátumot és ez miatt tudott írni.De most tényleg, hogy van ez, hogy kommentelt eltiltás hatálya alatt?
@Busho3301 hétvégén bebombázott és idő előtt kiengedte a srácot, aztán amikor kijózanodott visszazárta. Semmi extra.De most tényleg, hogy van ez, hogy kommentelt eltiltás hatálya alatt?
Most már igen. Én hülye, a büntetett tagok topikban kerestem/vártam a magyarázatot...Ebben a topikban az utolsó két oldalt elolvastad már?
Amugy ez annyira atlatszo hogy melyik hirre mit is fogtok reagalni, nem felsz hogy az AI egy ido mulva elveszi a munkatokat?Meg kell gyorsan nézni a póstán, nem kuldot e valaki túlméretes csomagot Moszkvába, mint anno a Sidewinder esetében.
Manfred Ramminger - Wikipedia
en.wikipedia.org
Így utólag, megismerve kicsit, nagyon nem bánom....legalább már tudom milyen ember...Higgi csak rövid vendégszereplést tartott?
?Így utólag, megismerve kicsit, nagyon nem bánom....legalább már tudom milyen ember...
Ne privátba irkálj meg a fülembe, dagadék!
A breszt-litovszki egyezmény sokban hasonlít a trianonihoz, már ami a vesztes oldalnak az egyezményben garantált további veszteségeit illeti.Amikor megkötötték a breszt-litovszki békét, akkor a fehérek még a Kuban kozákok támogatását se bírták teljesen, a legnagyobb veszélyt a kommunistákra a központi hatalmak és saját maguk voltak. Nem értem mit változtat ez azon, hogy felrúgták a békeszerződést.
ukrán kiömlés miatt@Busho3301 kolléga, tőled kérdezem, hogy miért van zárva az orosz topik? Fontos események zajlanak ott a napokban.
Akkor az illetőtt kéne figyelmeztetni,nem a topikot bezárni...ukrán kiömlés miatt
Meg meszike. Hogy kiegyensúlyozott legyen a topik mondanivalója!Akkor lenne egy javaslatom, úgy kéne akkor megcsinálni, hogy csak én posztolhassak.
meszike csak és kizárólag az ukrán topikba ír. A konfliktus kitörésekor regisztrált és kifejezetten a troll szerepét tölti be.Meg meszike. Hogy kiegyensúlyozott legyen a topik mondanivalója!
Ha lenne is hely, ahol túlélhetitek, nincs értelme. A civilizáció mint olyan, véget érne.
Se internet, se áram, se meleg, se napfény.
Az a bajom, hogy született egy csomó értelmes és hasznos komment de nagyon rossz helyen. Nem akarom teljesen beszántani mindet, de még lehet ez lesz a vége.Akkor az illetőtt kéne figyelmeztetni,nem a topikot bezárni...