Bukott nő? Waarom?Esetleg traviáta
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bukott nő? Waarom?Esetleg traviáta
Fiúlány.Bukott nő? Waarom?
Én csak azt tudom mondani, hogy "vrumvrum".
Én tankként identifikálom magam 2A82/3BM60 névmások alattJelentem, én sem vagyok kutya. Egyébként itt lehet beszélgetni.
ja. Aszittem az operaFiúlány.
Az én avatarom garantáltan valós kép.Megsúgom:Akinek szamuráj az avatarja, az sem japán...
Az egyetlen női tagot kitették sajnos.
tükörbe nézve az enyém isAz én avatarom garantáltan valós kép.
Kellene vissza tényleg a CSAJOK topic, ezek a kommentek szerintem elvonási tünetekről árulkodnak.Az volna a kérdésem, hogy akiknek a profilképe NŐ, azok nők?
És ha nem, akkor mi az értelme ennek a fórumnak,
ha senkiről nem lehet tudni semmit?
(férfi/nő, gyerek/tini/felnőtt, iskolázott/iskolázatlan, katona/civil stb.)
Kik beszélgetnek kikkel?
És miért?
Egyébként itt lehet beszélgetni.
Igen.Az én avatarom garantáltan valós kép.
@SirHiggins a modik nem akarják, hogy ilyen apróságok miatt visszatérj, és írj túl hamar megint valami talmud-kompatibilisetCsak én nem kapok értesítést ha meg vagyok tagelve egy hozzászólásban?
Nem hsz. idézés vagy válasz, hanem meg @-elés.
ezt láttam...simán benéznék, de több százezer kilóméterre vagyok Budapesttől (a la MC Isti)
Csak én nem kapok értesítést ha meg vagyok tagelve egy hozzászólásban?
Nem hsz. idézés vagy válasz, hanem meg @-elés.
Nope. Ma pl sixtus tagje jelzett, de tegnap reich-é meg nem.Nézd meg a felhasználói beállításaidat, mert lehet kikapcsoltad ezen típusú értesítéseket.
A "Receive a notification when someone…" blokk alatt lesz több egyéb között.
Mert tag és tag között is van különbség. Én például úgy tageltelek, hogy semmiféle hüjjje brit választ nem vártam pusztán történelmi tényt állapítottak meg.Nope. Ma pl sixtus tagje jelzett, de tegnap reich-é meg nem.
Ja, ilyen: az anyukámnak kiállításmegnyitója volt. Az én apukám meg erősebb. SzínvonalonMert tag és tag között is van különbség. Én például úgy tageltelek, hogy semmiféle hüjjje brit választ nem vártam pusztán történelmi tényt állapítottak meg.
Az én apukám meg igazából az anyukám.Ja, ilyen: az anyukámnak kiállításmegnyitója volt. Az én apukám meg erősebb. Színvonalon