Egyébként itt lehet beszélgetni.
Egyébként itt lehet beszélgetni.
Igen.Az én avatarom garantáltan valós kép.![]()

@SirHiggins a modik nem akarják, hogy ilyen apróságok miatt visszatérj, és írj túl hamar megint valami talmud-kompatibilisetCsak én nem kapok értesítést ha meg vagyok tagelve egy hozzászólásban?
Nem hsz. idézés vagy válasz, hanem meg @-elés.

ezt láttam...simán benéznék, de több százezer kilóméterre vagyok Budapesttől (a la MC Isti)
Csak én nem kapok értesítést ha meg vagyok tagelve egy hozzászólásban?
Nope. Ma pl sixtus tagje jelzett, de tegnap reich-é meg nem.Nézd meg a felhasználói beállításaidat, mert lehet kikapcsoltad ezen típusú értesítéseket.
A "Receive a notification when someone…" blokk alatt lesz több egyéb között.
Mert tag és tag között is van különbség. Én például úgy tageltelek, hogy semmiféle hüjjje brit választ nem vártam pusztán történelmi tényt állapítottak meg.Nope. Ma pl sixtus tagje jelzett, de tegnap reich-é meg nem.
Ja, ilyen: az anyukámnak kiállításmegnyitója volt. Az én apukám meg erősebb. SzínvonalonMert tag és tag között is van különbség. Én például úgy tageltelek, hogy semmiféle hüjjje brit választ nem vártam pusztán történelmi tényt állapítottak meg.

Az én apukám meg igazából az anyukám.Ja, ilyen: az anyukámnak kiállításmegnyitója volt. Az én apukám meg erősebb. Színvonalon![]()
Agonny?Ez is a lényege, csak a vélemény a lényeg, nem számít a nem, kor, társadalmi réteg, csak hogy mit mond.
Te sem úgy vagy itt mint pl. Horváth Sándor, 41 éves Alagbetyárdobozi lakos, a helyi kocsmáros, hanem mint "gonny"...

Ha megkukacolnak, az megtagelés?Csak én nem kapok értesítést ha meg vagyok tagelve egy hozzászólásban?
Mondjuk igen......Mert tag és tag között is van különbség. Én például úgy tageltelek, hogy semmiféle hüjjje brit választ nem vártam pusztán történelmi tényt állapítottak meg.
Vagy csak fáj...Te mit néztél/csináltál, hogy mindenről pélók jutnak eszedbe?Agonny?
Ha megkukacolnak, az megtagelés?
Mondjuk igen......
van hímtag is...arról kapsz értesítést?Vagy csak fáj...

Ezt bezzeg észrevetted...Te mit néztél/csináltál, hogy mindenről pélók jutnak eszedbe?![]()
Dehogy mindenről. Épp csak veled beszélt.Te mit néztél/csináltál, hogy mindenről pélók jutnak eszedbe?![]()

Össze vannak heftelve a láncszemek? Így kvázi pálcaként funkcionálhatnak.Ezt csak berakom ide, mint műszaki érdekességet:
![]()
Össze vannak heftelve a láncszemek? Így kvázi pálcaként funkcionálhatnak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..