M
Ért valaki itt a madarakhoz? Teljesen fekete narancssárga színű madarak úgy rikácsolnak itt, hogy megmaradni nem lehet tőlük. Milyen madár lehet? Hogyan lehetne elriasztani őket? Kibírhatatlan amit előadnak. Vannak csodaszép énekes maradak, de ez valami iszonyat. (Fel is vettem a hangját.) Lassan már ott tartok, hogy agyonlőném őket, ha lenne mivel...
Meg soha nem volt még olyan, hogy csoportból nem jutottak tovább. Ennél már csak jobbak lehetnek 4 év múlva.Kórea-Németország 2:0. Utolsó helyen végeztek a csoportban.
Meg soha nem volt még olyan, hogy csoportból nem jutottak tovább. Ennél már csak jobbak lehetnek 4 év múlva.![]()
A focistákra sincs jó hatással Merkel mama politikája.![]()
A focistákra sincs jó hatással Merkel mama politikája.![]()
Lehet, hogy az afrikai csapatok búcsúznak, de számomra eddig ez a legszimpatikusabb edzői nyilatkozat eddig a VB-n:
![]()
Jó, jó, értem, de mit csinált a kapufánál a srác? Ezt is Cissé mondta neki?
![]()
Rendeltem az amazon.de-ről néhány cuccot életemben először.
Majd kissé meglepődtem, mikor egyesével vonogatta le az árát, később pedig jöttek az e-mail-ek, hogy a 4 áruból 2 USA-ból (USPS), 1 Japánból (Japan Post) és csak egy jön Németországból (DHL)...
Vásárláskor kifizettem a magyar áfát (ez vmi uniós előírás tavaly óta) és amennyire ki tudtam bogarászni a cég intézi a vámot, de hátha van itt olyan aki már vásárolt náluk és tudja tutit, ilyenkor megfogják-e a vámon, vagy amazon-os cucc simán átjön?
Az attól függ, hogy mi és mennyi. Ha usànkából jön valami és nem könyv, akkor itt is mehetek a vámra...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..