Beszélgető

BREKÓ BREKÓ!!

377352322389 és hasonló telefonszámokról érkező hívást ne vegyetek fel, de semmiképpen ne hívjátok vissza!
Köszi, engem tegnap éjjel 11,48-kor ébresztett fel a rohadék!! :(:mad: Szerencsére olyan messze volt a teló, hogy mire nehezen feleszmélve odaértem megszűnt a hívás, ismeretlent meg sose hívok vissza. Tudsz róla valami bővebbet, ki-ez, mi-ez, mi a lehetséges probléma vele??

BREKÓ BREKÓ!!

377352322389 és hasonló telefonszámokról érkező hívást ne vegyetek fel, de semmiképpen ne hívjátok vissza!
Engem kétszer is próbáltak ilyen 377-es előjelzésről hívni ma. Letiltottam mindkettőt, azóta semmi.
Sajnos a telefon logikája egy rakás szar, mert azonnal tárcsázott a hülyéje és egy pillanatra tárcsázta az egyik számot, amit azonnal letettem.
Ebből milyen gond lehet?

3 éve volt Monakóból egy célzott támadás angol Vodafone ügyfelek ellen, ha felvették azonnal "megszakadt", a rendszer visszahívást érzékelt és 3-12 óráig tartó emelt díjas telefonálást számlázott ki, hibát elvileg javították, a hívások bizonyos applikáció telepítése után kezdődtek (elfelejtettem a nevét).

Hirtelen ennyit találtam.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

vannak meg hulyebek is...

11173627150454.gif

Last edited by a moderator:
Igen. Igen. Nem. :) Lassan ideje lenne, hogy az élményautózás végre ciki legyen a köztudatban is. Amíg az ostoba fajankók menő, kurucos virtusnak tartják a zúzást és a szabályszegést, addig nem lesz jelentős javulás.

A CO majomkodas helyett inkabb a feslegesen eros autokat kellene kiiktatni.

Be se voltak kötve? Kettő ebből kétlem, hogy túlélte volna, átment rajtuk a kocsi.
Azért kerülhetett volna rá 18+ és spolier, nem mindenki bírja ezt.

A felvételt készítő kisteher 90km/h-val ment, az övéket 120-ra saccolnám fékezés előtt, ~110 becsapódáskor, amire rájött szemből is 90.

Úgyhogy én 4 halottat, egy [súlyos] sérültet (szembejövő kisteher sofőrje) és 2 jelentős anyagi kárt saccolok.

Vasúton sokkal durvább dolgokat is látni, volt amikor az osztrák nem vette át a Railjet-et, mert a Tatabányán elütött delikvens beleit megtalálták a mozdony oldalán.

Érdekes, bár bevallom hogy a szöveg értelmezése meghaladja a tudásom
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.