Én élek a gyanúperrel, hogy Ő nem ott lett bevonva a "hátsó gyönyörökbe, a férfias játékokba".
Fidesz közeli emberek egyre többen utalnak rá, hogy bizony minimum "sejthető volt" hogy a másik térfélen játszik egy jó ideje.
Szerintem parkolópályára tették oda, innen el a szem elől.
Ezzel gond nincs ha valaki így politizál, csak akkor viszont vállalja be hogy Ő melyik térfélen játszik. Max én pl. nem szavazok rá, azt ennyi, de ne álszenteskedjen, hogy Isten, Haza, Család, meg Keresztény erkölcsök, mikor 25 fős buzi partiból menekülőben fogják meg droggal vagy nélkül szinte már mindegy is. Itt látom az igazi gondot! A bort iszik vizet prédikálban! Ez így brutális pofára esés, amin nincs mit magyarázni!
Borkain mondom még egyszer, én pl. még jót röhögtem, az is visszás, de kicsit maszkulin idol is lássuk be, sok ember azért koccint rá egy sört, hogy csapatja az Adrián a fiatal kurvákat a Yachton hátulról annyi idősen! Nos Szájerből a jobb oldalon nem lesz ikon...
Politikai fórumokon már 2000 környékén is mondták, hogy Szájer milyen, ha a homoszexualitás és a Fidesz viszonya szóba került.