Az, hogy valaki euroszkeptikus (én magam nem vagyok az), nem jelenti automatikusan azt, hogy ruszki bérenc. Az euroszkepticizmus nem orosz találmány! Az egy következmény, amit maga az EU idézett elő. Amúgy szerinted akkor az angolok mind mind ruszki trollok, vagy csak olyan hülyék, hogy áldozatául estek a ruszki trolloknak? Mit gondolsz Boris Johnsonról, aki egyszerre euroszkeptikus és Putyin ellenes?
NATO
Tudsz valami előnyt mondani, amit a NATO tagságunknak köszönhetünk?
A NATO védelme csak a szövetségen kívülről érkező támadás ellen érvényes. Van ilyen a közelünkben, aki valós fenyegetést jelenthet? Nincs. A haderőnk így sem ér egy fabatkát sem, és ha nem lennénk NATO tagok, akkor sem érne.
Az üzleti kapcsolatok Oo-val nem egyirányúak voltak ám! Mo is exportált a ruszkikhoz 2014-ig vagy 2015-ig....
Igen, és meg is szokták hozni a protekcionista törvényeket. Többek közt ennek is következménye az euroszkepticizmus elterjedése...
Jómagam jobban kedvelném a lazább szövetségeket, és a tisztább versenyhelyzeteket. Olyanokat, ahol nem az számít, hogy ki a haverunk és ki nem, hanem az, hogy ki ad jobb ajánlatot. Szerintem ez a valódi liberális gondolkodás, nem az, hogy protekcionista törvényeket hozunk, vagy hogy kötelezettségszegési eljárással fenyegetjük Mo-t csak mert orosz forrásból, orosz kivitelezőkkel bővítené Paksot.
Lehet, hogy én túl liberális vagyok Európának?