BOKI, ez a poszt egy k..rva nagy baro..ság a részedről. Beálltál te is a többi fa..opó közé. Ezt nem, vártam volna tőled. Hangulatkeltő a posztod...
Miért talán nem igaz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
BOKI, ez a poszt egy k..rva nagy baro..ság a részedről. Beálltál te is a többi fa..opó közé. Ezt nem, vártam volna tőled. Hangulatkeltő a posztod...
Szerintem csak hülyéskedett Abével. Putyin szereti váratlanul feldobni témákat. Mostanában jó kedve van Hszível is el sütögették a kaviáros palacsintát. Szombaton ki is próbálom én is, van hozzá egy Abraj Dursom.Vlagyimir Putyin váratlan ajánlattal lepte meg a japán miniszterelnököt: még idén kössék meg a második világháborút lezáró békeszerződést, 73 évvel az esemény után. Abe Sinzó élből elutasította a javaslatot, hisz ő területi revízió nélkül nem köti azt meg. Vajon mivel tudná Putyin az ajánlatot megédesíteni?
Miért lett sürgős Putyinnak, hogy békét kössön Japánnal?
Bezzeg ha ők avatkoznak be valahová...Miután az oroszok hozzásegítették az elnöki címhez, Trumpnak újra a választásokba történő beavatkozás büntetéséről kellett rendeletet aláírnia.
A most aláírt elnöki rendelet értelmében büntető intézkedésekkel sújtják azokat a külföldi országokat vagy személyeket, illetve vállalatokat, amelyek megpróbálnak beavatkozni az amerikai választási folyamatba. A szükségesnek vélt szankciók mértékére és formájára a külügyminisztérium és a pénzügyi tárca tesz majd javaslatot - közölte John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó újságírókkal egy telefonon bonyolított sajtókonferencián.
Trump aláírta: mostantól büntetik, ha valaki mást segít hatalomra Oroszország
Legalább nem szaporodnak boki! Természetes szelekció.Kik építik Európa jövőjét:
Na jó a Junckernek lehet van pár részegen csinált balkézről való gyereke.BOKI, ez a poszt egy k..rva nagy baro..ság a részedről. Beálltál te is a többi fa..opó közé. Ezt nem, vártam volna tőled. Hangulatkeltő a posztod...
Szerintem csak hülyéskedett Abével. Putyin szereti váratlanul feldobni témákat. Mostanában jó kedve van Hszível is el sütögették a kaviáros palacsintát. Szombaton ki is próbálom én is, van hozzá egy Abraj Dursom.
BOKI, gondolkozz el azon, hogy hány magyar királynak nem volt gyereke.... Kaptál tőlem (tudom nem számít) egy - ate dolgodtörténelem buktát. Főleg azzal, hogy beálltál az EU és a NATO destabilizálói közé...
Látom van ott füstölt lazac is, blinnel eszik? Tegnap vacsorára épp azt toltam be, na ha ezt előbb látom...
húha lehet van baj, csak egy egyszerű dolog, amikor itt cocializmus volt akkor ugyebár vsz szövetségben voltunk, de gondolom az eddigi írásaidból te nem nagyon csipáztad a rendszert/moszkvát/vsz-t, szóval akkor te is hazaáruló voltál akkoriban? Amúgy ha a NATO-ból lépünk ki? Akkor mi lesz? Azt fogod mondani éljen a V4 már rég kiléptünk a natoból?UI.: de sajnos ez a fajta tevékenységed, kezdi kimeríteni a hazaárulás kategóriát, a többi orosz fan majomkodóval együtt. Azt hiszitek, hogy újra lengeni fog orosz zászló a magyar parlament fölött. hát azt hiszem, azok, akikkel te egy csapatban játszol, már kezdenek túl messzire menni. Mi NATO szövetségesei vagyunk, és nem az oroszoknak. Talán el tetszett téveszteni az évszámot, már régen kiléptünk a VSZ-ből...
Csinálni kellene ezeknek valami jó magyaros palacsintát, nem kötözködés de amire lapátolják a kaviárt mi azt első sütésnek hívjuk nem mindig sikerül jól (pl: nem elég meleg a serpenyő) azt mi nem szoktuk megenni, a tészta is nagyon vastag ejj ha jön ide Putyin be kellene neki mutatni a baracklekvárosat
húha lehet van baj, csak egy egyszerű dolog, amikor itt cocializmus volt akkor ugyebár vsz szövetségben voltunk, de gondolom az eddigi írásaidból te nem nagyon csipáztad a rendszert/moszkvát/vsz-t, szóval akkor te is hazaáruló voltál akkoriban? Amúgy ha a NATO-ból lépünk ki? Akkor mi lesz? Azt fogod mondani éljen a V4 már rég kiléptünk a natoból?
Ez tökéletesen mutatja, hogy ezen emberek felszámoló biztosok. Nincs gyerekük és így végképpen nincsenek gátlásaik !Kik építik Európa jövőjét:
Amit írtált nincs értelme . Mi hazaárulás? Nagyon elvagy tévedve hallod....
Miert ez a kirohanas? Semmi okod nincs ra.Költözz is oda és ba..zd meg ezt a fórumot a hü..lye terelő és lázító dumáiddal, amivel csak az EU-s szavazás után mertél nyíltan jelentkezni...
Egyébként ez olyan ovis szintü kirohanás-hiszti. Hagy döntse már el minden ember saját maga, hogy azonosul-e az EU/Nato politikával.
Mindenhová.Bezzeg ha ők avatkoznak be valahová...
Miert ez a kirohanas? Semmi okod nincs ra.
Ha megint alkoholos befolyasoltsag alatt forumozol akkor persze nem szoltam. Folytasd csak nyugodtan!
Latom poccensz a hazaarulozasra. Pedig nincs ezen mit szepiteni. Teljesen jogos ez a jelzo.
Azért ahol magánnyugdíj rendszer van ott egy kicsit nagyobb a termékenységi ráta.a kérdés csak az hogy az életszínvonalat a gyerekvállalás hogy befolyásolja
a nyugdíjrendszermentes országokban alapvetően meghatározza az időskori létbiztonságot a bőséges gyermekáldás, mert anélkül az árok partján rohad meg a zember
ahol meg nyugdíjrendszer - mindegy milyen, tőkefedezeti feki vagy más - válik általánossá, ott ez a motiváció elmarad, így a gyerek is elmarad