Az arrogancia, mely általában a csekélytudásuak legerősebb oldala.Azt lehet, hogy nem tudnánk, pontosan mikor hoznák, de azt, hogy akarnak hozni és utána azt, hogy itt vannak, minden bizonnyal igen. Hacsak nem játszanánk direkt struccosat. Ugye háromféle fegyverrendszer képzelhető el nuki töltetek számára itt. Az első, gravitációs bombák (B61, esetleg B83) és ez az a fegyvertípus, ami jelenleg is rendelkezésre áll az USA-nak. Ezeknek kell speciális, megerősített biztonságú tárolóhely, komoly őrség, stb. Vagyis komoly infrastrukturális beruházás, amit ki lehet szúrni. Ezenkívül, bombákat csak akkor van értelme itt tárolni, ha folyamatosan állomásoznak itt azt hordozni képes gépek is, vagyis USAF-vadászgépek, vagy pedig integrálják a Gripenjeinkhez (amihez nyilván a kormány beleegyezése is kell), hogy alkalomadtán mi juttassuk célba. Második a CM. A CM-eket jellemzően vagy konténerbe (VLS, stb.) teszik, vagy mobil platformra. Ezek azért eléggé szemmel látható dolgok. A tárolási követelményekre meg ugyanaz érvényes, mint a bombák esetén. Jelenleg amúgy nincs az USA-nak szárazföldi, vagy hajóról indítható nukleáris fejjel szerelt CM-je, mert a nuki Tomahawkokat kivonták, a robbanófejeket meg szétszerelték.
A harmadik platform a közepes hatótávolságú ballisztikus rakéta, ami szintén nincs jelenleg, de elképzelhető, hogy a fejlesztések már folynak. Ezek is meglehetősen nagyméretűek, szemmel láthatóak és szintén vagy fix telepítésű silóba, vagy valamilyen mobil hordozójárműre rakják. Tárolásukra ugyanaz vonatkozik, mint az előző két fegyver esetén. Speciális épületek, nagyon komoly biztonsági intézkedésekkel.
Szóval, ha ezeket nem vennénk észre, akkor itt már nagy a baj.
Janzen, janzen... Retorikád már-már cagna-i "magasságokba" emelkedett... Ez a csúnya wolfram bácsi bántotta a ma született barika kis kedvenceidet, vagy mi a baj? Öntsd ki nyugodtan a "lelkednek bánatját", hidd el, könnyebb lesz utána.
Hát én erre nem emlékszem. Ez pedig három okból lehet.
1. Nem olvastam (én sem biztos, hogy mindent elolvasok itt... )
2. Olvastam, de már elfelejtettem (bárkivel, így velem is megeshet ez... )
3. Csak a te fejedben történt meg ez az esemény.
Ezért hát, szépen megkérlek arra, hogy ugyan linkeld már be azt a vitát, ha nem esik nehezedre.
Az a bajom.
Nyomát sem látom Descartes alapgondolatának, a kételkedésnek.
Nem volt vita, közlés volt.
Neked semmit.
Csak azoknak adok az időmből, ahol megtérül.
Aszfaltra nem vetek búzát.