Szíriában csak unalmat űznek egy Oo elleni támadáshoz képest,minek küldött volna oda 100 000 katonát?
Tök mindegy mennyibe kerül több millió katona háborúba küldése,ha megtámadják őket meg fogják magukat védeni,ha ny európa rájuk támad,Kínával tovább üzletelhetnek.
A gdp-vel ne dobálózzunk,mert pl az Oroszok a lesajnált gazdaságukkal olyan hadsereget tartanak fent,amivel max az usa van pariban szárazföldön,a többi meg futottak még,hozzájuk képest,atomarzenál dettó,cyber hadtest,kémhálózat dettó,nukis tengók dettó.
A békeidős hadi kapacitást ne mérd a háborúshoz.
Nincs eu hadsereg,ha megindulnának,minden ny európai ország futna Moszkvába alkudozni,mutass már 2 országot az eu-ban,amelyik beleállna a másikért egy Oo elleni háborúba...
Talán félreérthető voltam,de nálam nincs olyan opció,hogy az oroszok jönnek,és megtámadják Európát,még kke-ért sem fognak háborúzni,minek,kivel háborúzzanak itt,velünk,a 40 tankunkkal,meg a 12 gripenünkkel?A nyugat eu-s országok értünk nem fognak 1 katonát sem beáldozni,meg 1 eurót sem
,nem tudom értelmezni a nagy eu vs Oo háborút.
Vagy észhez tér ny Európa,és kivágják a migránsokat,és tovább üzletelnek az Oroszokkal,és minden megy tovább,max Ukrajnában tesznek rendet az Oroszok.
Vagy ny Európa elbukik a migránsok súlya alatt,és mi fogunk futni az Oroszokhoz hadtechért,piacért,esetleg védelemért a nyugati kalifátus ellen.
Nem látom az okot,hogy az oroszok megtámadjanak minket,főleg nem ny Európát.
Az,hogy az Oroszok pár hét alatt kifogynának a fegyverekből,az eu-val szemben,megint érdekes kijelentés.
A 2. vh szerintem 2 évvel korábban kezdődött Orosz szempontból az "ideálisnál",azért a második harmadára már elfogytak dolfiék rendesen,a keleti fronton volt a veszteségeik 3/4-e,szóval dolfiék nyugati háborúja lófütty volt,Ha nem háborúznak nyugaton,és az usa sem segített volna nekik,szerintem max egy évvel tartott volna tovább a háború,és talán az Urálig jutottak volna dolfiék,azért Moszkvánál,meg sztálingrádnál már nagyon sűrű volt a levegő a németeknek,nem mellesleg a szovjetek is még 2 fronton háborúztak közben.
Egyszerűen nem volt reális,hogy a németek elfoglalják az egész szovjetúniót,dolfi túltolta kicsit ezt az álmot.