HAndrás kezded ezzel: "Oroszország nem a (nyugat) európai normák alapján van irányítva. Egyszemélyi, karizmatikus, leválthatatlan vezető, parlamenti váltógazdálkodás hiánya, kemény kéz politikája, amitøl kirázza a hideg nyugat európát"
Majd mire mondok pár példát ami cáfol téged, ezután pedig még saját magadat is meghazudtolod, hozzáteszel még kettőt (én direkt nem írtam Adenauert és Kohlt sem mert sztem nem azok amúgy).
"Szóba sem jöhet egy másik jelölt megválasztása" Medvegyevnek azért érdemes lenne utánaolvasni !-ez neked hogy jött össze?
Az európaiak marakodásával igazad van, általában akkor jött a konfliktus az Oroszokkal mikor egy erősebb európai hatalom kiemelkedett. De ebbe kár belekötni, mindenki tudja (lám még te is).
""Európa és Oroszország gazdaságilag összezárnának" Erről a döntéshozóknak kellene megegyezni. Simán lemaradhattam valamiről, de én nem tudok ilyen irányú egyeztetésekről, tárgyalásokról, még nyilatkozatokról sem. Nekem inkább úgy tűnik európa magával is képtelen összezárni" (Ja hogy te nem tudtál ilyen egyeztetésekről...)-Így van, bizony lemaradtál.Kezdj el olvasni, akár itt a fórumon jópár évet vissza, és utána formálj véleményt vagy írj le az állításaidat. Közvetlen az Ukrán konfliktus előtt volt egy Orosz ajánlat az Eurázsiai Unió felől az EU nak. EU nem élt vele...
Én keveset szólok hozzá mert itt nagyon jó kommentekből sokat lehet tanulni, addig amíg néhány notórius nick szét nem zavarja az értelmes kommunikációt-általában olyannal ami pont a fővonalas médiában visszhangzik ezerrel (tehát ha arra lennék kíváncsi akkor nem itt lennék...).
"Aktivista haverok", "jól dolgoztok"- Rendben, ebben megkövetlek és elnézést kérek ha ez nem igaz rád.