K
kamm
Guest
Feltetelez, hogy nem trollkodsz, de most inkább ebbe nem megyek bele, mert felrevinne a temat, de FYI angolszasz nyelvekben alapvető, kötelező egyetemi (min grade B pass) tantárgyak az academic writing és a critical reading, minimum az essay szintjen kötelező még mérnököknek avagy rakztanaroknak, mindenkinek ismerni és alkalmazni legalabb az alapvető PEE-strukturat (point, evidence, explanation.) Emiatt aztan (az angolt kellő szinten ismerő) olvasó egyből felismeri kb minden amerikai avagy brit végzettségű szerzonel masodperceken belül - ergo fel sem merul benne átugrani barmit, hiszen azonnal értelmetlenné teszi az egész olvasási kísérletet, ugye, no meg ez ugye a critical reading szöges ellentéte is lenne.Elég bugyután kezdte a cikket. Ilyenkor szoktam legörgetni a végére, adva még egy esélyt neki, hátha a végszó elég érdekes hogy tovább olvassam. Ott még egy butaságot írt. Most akkor elvárnád tőlem hogy olvassam el teljesen, hogy hátha mégsem olyan amilyennek tűnik?
"America’s greatest interest in Ukraine is the prevention of a conflict there."
Mi nem érthető ezen? Ez a szerző véleménye. Nem magyarázkodik. Kijelenti. Az ostobaságot. Ennyi nekem elég is volt ebből. Most meg már sok is. Miért zavar annyira ha mások nem osztják a véleményedet? Te lepetézel e cikktől. Mások nem. Erre átváltasz aggresszív kismalaccá. Ennyire pici a safe space-ed?
Fanboy vagy?
Előfizetése volt, vagy csak szóltak neki hogy róla volt egy cikk és elolvasta? Ha rólad cikket írnak/írnának te is elolvasod.
Az pedig hogy 90+ évvel ezelőtt Hitler olvasta a róla szóló cikket miként jelenti azt, hogy napjainkban húdenagyonszínvonalas az újság számomra nem világos. Nem lehet hogy ez a logikai lánc csak a fejeden belül működik?
Ez a véleményem a cikkről. Bevallottam, hogy a java részét el sem olvastam. Nem vezettem félre senkit. Csak azt értékeltem amit elolvastam. Mi a gond ezzel? Ennyire felzaklat, ha nem osztják a véleményed?
Ezt az inget nem tudom magamra venni. De attól még nem zavar, ha ez a véleményed. A tagadás tipikus nárcisztikus önvédelmi reakció. Eleget ismétlik és már valósággá is válik. Számukra. Átmenetileg.
Honnét tudjam? Nem vetted be a gyógyszered? Esetleg túl sokat vettél be? Mi vagyok én, távolbalátó?
Erre engedd meg kérlek, hogy idézzem az egyik jómodoráró híres fórumozót:
"What."
Teljesen félreértettél. A nárcisztikus személyiségzavarod tünete, a diszkrét önfényezésen kívül (Ami nem zavar. Elfogadom. Én már csak ilyen liberális vagyok. ), amikor rendszeresen alázol másokat a vélt vagy valós hibáikért, tőled eltérő véleményeikért. Rendszeresen.
Köszönjük a választ - az is egyfajta vélemény, amikor egyes olvasók bevallottan el sem olvassák a cikk nagy részét, de saját, jól kialakult és behatárolt meglátásukban magabiztosan leszólják, ebben kétségtelenül igazad van.