Sokan néztek és néznek is utána rendszeresen, egyelőre nem találni a tételes - és legalább tényszerűenk látszó - cáfolatokat sehol, pedig bőven volt rá idő és közreadott írott szakanyag eddig is.Ennek a témának utána kellene nézni, mert Drábik szeret féligazságokat terjeszteni, hogy az elméletei "kerekebbek" legyenek, szerintem.
Ha én lettem volna az orosz cár, egy birodalom uralkodója, eszembe nem jutott volna, hogy a vagyonomat a kozmopolita istentelen zsidókra bizzam.
A viselkedése inkább egy banánköztársaság kisstilű diktátorára, mint minden orosz felszentelt uralkodójára hasonlít.
A fiatal SzU biztos jogot tartott a cári vagyonra, vagy nem?
A FED alapitóinak nem hinném, hogy a cár vagyonára lett volna szülségük az alapításhoz/vételhez.
Meg a "2500éves magán háttérhatalom", meg a "347 gazdag zsidó család, aki kezében tartja a világot" (a listàn rajta van a Bank of China is ) Stb.....
Általában agyonhallgatás van, rosszabb esetben kikezdik a személyét, ami azért nem túl elegáns és nem is hiteles.
Nyilván nincs mindenben igaza és nem tévedhetetlen, de ilyet tudtommal senki sem állított róla, ellenben hiányolom a nyílt szakmai vitákat a témában, pedig van még pár, a témában azért mélyen szakavatott személy még a környéken.
Valszeg ők lennének a megfelelő alanyok ahhoz, hogy cáfolják avagy megerősítsék a felvetett gondolatokat, ehhez én sajnos kevés leszek.