A nagy sakktábla Magyarország jelentősége:
Nem tudom ki hogy látja , de Én már 1 évvel ezelőtt nagy jelentőséget tulajdonítottam Magyarországnak, és jelentős fontos szerepet. Montenak is megosztottam nézetem , ha emlékszik rá.
Nem teljesen pontosan így gondoltam ahogy most kezd körvonalazodni, de valami hasonló.
Mi a nagy szerepünk a sakk partyban a Közép-Kelet Európa feletti uralom. ( Ami eldöntheti akár a végét is )
Titka Mi vagyunk itt az egyetlen olyan ország aki összetudja fogni a környező országokat mint például a V4-ek ami már zseniális , de mondhatnám a Horvátokat, Szerbeket.
Szerény véleményem szerint ezt sokáig alábecsülték , gondolván úgy sem sikerül. Ez hiba volt , alá becsülni az ellenséget , csírájában kellett volna elfolytani.
Amerikának azért lett olyan fontos és kiemelt ügy az Orbán kormány megbuktatása, mert egész Közép és Kelet Európa sorsa múlik rajta.
Ezt tudják Orbánék is nem véltlenül gyilkolják az útolsó belső lázadásra alkamas médiumot RTL KLUB-ot, ha ezt kifüstölik sokkal kevesebb az esélye Magyarország megdöntése , külső országnak.
Ritkán , de hála az égnek most a felső vezetők összetartanak és bevédik egymást.Ami nagyon fontos.
Példának okáért Szijártó Péter szerintem egy nagyon rátermet és maga terültén zseninek számító ember, ha minden egyes támadás esetén elmozditód a legodaillőb , ember akkor valami 2 rangú ember vezeti az a dolgot és akkor ott gebasz lesz.
De itt bevédik mint Hendét, Pintér, Nav os elnök, Mol elnök.
Ez fontos a belső embereknek is üzenet , hogy minden áron kitartanak.
Ezért támadják pintért is mert jól vezeti a Belügyi erőket , tüntetések és más védelmek esetén , ha elmozditanák már is rés lenne a pajzson.
Nem mondják ki , de ma Magyarország háborúban áll és ez pedig a titkos szolgálati háború, ne becsüljük alá ennek a fajta háborúnak erejét és veszélyét , ezzel a kormányokat és országokat lehet megszerezni.
Háború már elkezdődött , éppen közép és kelet Európáért megy a harc.
1 Ha Orbán kormány veszít , akkor új bábkormány lesz , aki úgy táncol ahogy Amerika mondja , az eddigi eredmények kuka, meg az országok összefogása is szétesik.
2 Amennyiben Orbán kormány győz , akkor ez üzenet a régiónak , hogy meg lehet csinálni, óriási presztízs és tekintély veszteség Amerikának, ezzel szemben nekünk a térségben sokkal nagyobb tekintélyünk és ezzel egyenesarányosan nagyobb befolyásunk lesz a térségben.
Amennyiben a 3.VH az Orosz oldal nyeri, ennek a végén nagy jelentősége és Nagy jutalom a vége.
Ami számomra körvonalazodik és ésszerű is a orszo gondkodás módot ismerve a térségben. A 2 szláv országot ( Szerbiát, Szlovákiát ) nem bántják.
Ami számunkra is legértékesebb , mint nyersanyagban ( Arany stb.) az Erdély. Ez azért lenne ország történelmében sorsfordító , mert 1 győztes háború és 1 arany= pénz ami fejlődés alpaja.
Még jelentős és feltérkelődő kincsel rendelkezünk , aminek most nincs nagy ára és kereslet , de 3Vh végén lesz.
Ez pedig a tiszta ivóvíz.
Gondoljatok bele , mindenki dobálni fog vegyi , atom egyéb szarokat a levegőbe, föld felszíne nagy valószínűséggel egy ideig megváltozik és sokkal nehezebb lesz életben maradni.
Szép korba születtünk , nem a nyugdíjon kell aggódni hogy lesz-e.
Kevesen fogják megélni azt mai emberek közül.
Eddigi legrosszabb jövő képpel rendelkező generáció vagyunk
Én azt mondom élvezeték az élet ameddig lehet.