Még annyit hozzátennék, hogy a Tu-95MS gépeken nem igazán látni külső felfüggesztésű fegyverzetet. Ráadásul nem hinném, hogy nyitott bombatérrel repülnének.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
...
Pofátlan és meglehetősen bugyuta hazugság az egész, hangulatkeltés céljából.
A dinoszauruszok "csak" 165 millió évig uralták a Földet. Kétlem, hogy azt a rekordot képesek lennénk megdönteni... :/Van egy jól követhető dinamikája ennek a hidegháborúnak. Annyiban különbözik az előzőtől, ha jól emlékszem rá, hogy ott nagyobb időtávok teltek nyugalmasan, s ritkábban voltak éles konfliktusok. Most azt látom, hogy hetente jut forrpontra a helyzet, nincs időnk lenyugodni, annyira gyorsan követik egymást az újabb és újabb sokkoló bejelentések, események. Permanens hisztériában élünk. Mi lesz, ha valaki elveszti a fejét. Ha én vesztem el, az nem veszélyes. De ha világhatalmakkal esik meg...
Néha azt gondolom, hogy hagyni kéne az egészet a csudába. Elveszik tőlünk az életünket, ami egyszeri és megismételhetetlen. Inkább nézem a Discovery Science világegyetemről szóló műsorait, azok csak 5 milliárd év múlva jósolják a Tejút és az Androméda összeütközését, s ezzel az emberiség végét. Úgy tűnik, nem várjuk ki.
Van egy jól követhető dinamikája ennek a hidegháborúnak. Annyiban különbözik az előzőtől, ha jól emlékszem rá, hogy ott nagyobb időtávok teltek nyugalmasan, s ritkábban voltak éles konfliktusok. Most azt látom, hogy hetente jut forrpontra a helyzet, nincs időnk lenyugodni, annyira gyorsan követik egymást az újabb és újabb sokkoló bejelentések, események.
Az USA eddig is hitelből fegyverkezett, az a "kis eltérés" már igazán nem oszt és nem szoroz. Kérdés, hogy a hiteleket ezután ki fogja finanszírozni?
Ez az atomfegyveres cikk totál marhaság. Nem csak a ghostrider által említett cirkáló rakétát kilövő állásba helyező Tu-22-es rész miatt (azon nagyon jót kacarásztam). Nem csak amiatt, hogy éles nukival legfeljebb akkor járőröznek, ha tényleg attól félnek, hogy minden pillanatban megnyomhatja az ellenség a gombot és a gépeknek már nem lesz ideje a felszállásra, illetve minden pillanatban szükség lehet megelőző csapásra. De amiatt is, hogy itt Norvégia és Anglia közelbe került, északon sétarepülgető Tu-95-ösökről van szó, nem pedig az USA partok közelében ólálkodó Tu-160-asokról. Európa ellen végképp semmi szükség éles nukival járőrözni. Egyrészt atom ütőerő terén az európai NATO tagországok annyira nincsenek egy kategóriában az oroszokkal, hogy ennek szükségessége fel sem merülhet. Másrészt a teljes francia és angol atomerő tengeralattjárókon települ, amik ellen a Tu-95-ösök robotrepülői nem képesek megelőző csapásra. Ezen kívül a cikk szerint rádió lehallgatásból tudják, hogy a gépeken atomfegyver volt. Ez mekkora blődli már! Komolyan gondolja bárki, hogy az oroszok tényleg bemondják az éterbe a gépeik fegyverzetét, főleg ha az nuki? De ha megvan a felvétel a lehallgatott rádióbeszélgetésről és már elárulták a sajtónak a nagy titkot, hogy sikerült a lehallgatás, akkor mért nem hozzák nyilvánosságra?
Pofátlan és meglehetősen bugyuta hazugság az egész, hangulatkeltés céljából.
http://www.stop.hu/kulfold/gorogorszag-eloallt-a-farbaval/1297705/
Én nem vagyok közgazdász, de azt nem értem, hogy az EU-nak ez miért jó üzlet? A növekedéshez kötött kötvény esetében mi a garancia, hogy lesz növekedés?
Az sem derült ki számomra, hogy a másik csomagként megjelölt kötvénycserének mi a hozadéka. meghosszabbodik a lejárat?
Szakemberek, ti mit gondoltok?
Ez azt jelenti, hogy a görögök annyit fizetnek amennyit akarnak és akkor maikor nekik tetszik.http://www.stop.hu/kulfold/gorogorszag-eloallt-a-farbaval/1297705/
Én nem vagyok közgazdász, de azt nem értem, hogy az EU-nak ez miért jó üzlet? A növekedéshez kötött kötvény esetében mi a garancia, hogy lesz növekedés?
Az sem derült ki számomra, hogy a másik csomagként megjelölt kötvénycserének mi a hozadéka. meghosszabbodik a lejárat?
Szakemberek, ti mit gondoltok?