Egyébként a Török helyzetet elemezve a lehető legjobb dolgot csinálta a Kormány, nem húzta nyúzta a belekeveredet minisztereket nem védte , azonnal lemondtak ezzel nem belekever a Erdogan a minisztert.
Erdogan " az ügyben viszont kémnek és árulónak nevezte azokat, akik a minisztereit korrupcióval vádolták. "
Azt hiszem leszámolás lesz a belső ellenségekkel, legalább felfedték magukat egy sikertelen akcióban , a maradék kétszer is megfogja gondolni a dolgot.
Ha jól csinálják még erősebben jönnek ki az ügyből.
"Erdogan népszerűségét egy Washingtonban élő volt Erdogan-párti politikus, Fethullah Gülen is aláaknázza. – Az ügyészek, akik miniszterek fiait tartóztatják le, Gülen emberei – mondta egy kormánypárti képviselő"
Ja és még a Közép-Europába meg kell említeni a CSEH teljes kormány eltávolítását , bevallom nem tudom melyik oldal érdeke volt de Amerikára tippelek az Orosz bizniszek miatt.
Sok embernek nem tetszik az Országba TEK , de elmondanám a TEK nékül itt is nem töltöte volna ki Orbán Viktor a mandátumat vagy úgy mint a Cseheknél vagy csúnyában , de eltávolítoták volna.
Ez a szar a demokráciába, nem erős hatalmi forma, mikor a válságos időben , nincs ideje szavazgatni meg kérdezgetni.
A gyorsan és jól döntő vezetés kell. Történelem fogja majd megírni , de szerintem a 2/3 többséggel akkora szerencséje volt az Országunknak végre pont akkor amikor kellett. Végre hosszú kihagyás után újra 6 sokat dobunk újra
Ez egyébként a DEMOKRÁCIA Achilles sarka hatalomért bárki bevállalja 51% a kormányzást, de amikor jön a bizalmatlansági szavazás , egy országért 4-5 képviselőt megvenni apró pénz.
Ne legyünk naivak nem miattunk és mi érdekünkbe erőltetik ezt a kormányzási rendszer, mert ha 50 leggazdagabb lenne aki szavazhat, hát azt nehezebb megvenni picit

Persze csak azok akiknek Magyarországi érdekeltségük van és nem szállítanak külföldre, mert az tuti nem fogja elárulni a hazáját. Isten , Haza, Otthon.
Megalkottam a stabil demokrácia elvét

Egy szava sem lehetne az ENSZ -nek ugye aminek irányelveit elfogadtuk 2. vh után. Pedig teli van direkt csapdákkal. Emberiségért...... Hát persze..