Chemtrail vagy Haarp – mindenki hülye, aki erről diskurál?
Na ne már. Ennyi erővel az is hülye, aki istenről vagy az ufo-król beszélget, ne adj isten még lehetőséget is lát a létezésükre. Elefántcsont toronyba bezárkózni és dogmatikus hittel elutasítani mindent pont olyan szűklátókörűség, mint fanatikus hittel bizonygatni az ellenkezőjét.
A chemtrail illetve a haarp kérdéskörében a jelenkor tudománya és technológiája pont, hogy nem zárja ki ezekkel kapcsolatban annak a lehetőségét, hogy folynak ilyen irányú kutatások és kísérletek.
Nem azt állítjuk, hogy ez garantáltan így van, de az meg egyenesen nonszensz, hogy kizárjuk ezek lehetőségét vagy valóságalapját.
A magam részéről visszautasítom azokat a véleményeket, hogy ezek a témák, amiről itt beszélünk hülyeség és mi magunk is gyengeelméjű idióták vagyunk, ha ezeken agyalunk.
Kutatások lehetnek. Sőt, valószínűek. De hogy olyan léptékűek (és all-in-one) lennének, mint amit a konteóhívők terjesztenének? Az teljesen kizárt! Ugyanis akkor sem Irán, sem Oroszország (meg stb.) nem létezne már a jelenlegi államiságában-formájában.
A szakmai felkészültségről és a szakértésről pedig a kedvenc példám: WTC tornyok ledőlése. Kicsit otthon vagyok a statikában, az acélszerkezetekben és a robbantás technológiában is (keményfedeles szarjaim is vannak erről meg hozzá némi gyakorlatom + jogosítványaim is). Ergo akkor szakértő vagyok? Lófaxt, a laikusokhoz képest igen, de a professzorokhoz képest nem.
A WTC ledőlése a repülőgépek miatt kamu – állítom. Erre jön a kórus, hogy hülye konteós. Oké. Az Amerikai Mérnök Szövetség mérnökei pont ugyanezt mondják a mai napig, egészen véletlenül ennek a Szövetségnek tagjai a WTC egykori tervezői is. Azok is hülye konteósok ezek szerint.
Ilyenkor hol a picsában van az annyira magasztalt, már-már félisteni szintre emelt szakmaiság doktoraim?
Én nagyon szívesen látnék tőled egy szakmai írást itt arról, hogy miért is nem dőlhettek le a tornyok a repülőktől és a kétszer ~90000 liter kerótól.