Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Obama azt nyilatkozta nincs stratégia az Iszlám állam felszámolására .
Ha az atomfegyvereket és a stratégiai bombázókat nem számoljuk ide akkor ez nem igaz.
Nem a légierőt mondtam, hanem a stratégiai bombázókat. Ami az amerikaikat illeti, hogy ha a bolygó összefogna, hogy mi vsz amik valszeg kikapnánk. El nem tudom képzelni melyék ország hadserege tudná megverni az amerikaiakat?
Ebben a formájában egyik sem, legalábbis konvencionális fegyverekkel nem, atommal az oroszok valószínűleg úgy szétkapnák őket, mint etióp gyermek a segélycsomagot. De ez már egy túl ronda történet. Viszont a butított, atomfegyver- és légierő nélküli világban Kína valószínűleg bedarálná. Már a létszámfölényből adódóan is, mert a haditechnikájuk már nekik is egész jó.El nem tudom képzelni melyék ország hadserege tudná megverni az amerikaiakat?
Montezuma
Az USA komoly nyomást tud gyakorolni az EU-ra, ami számomra még mindig azt jelenti, hogy az EU az európai népek ellensége.
@danielblack nem is tudtam hogy németben élsz.
Szerintem ez a probléma előbb fog eszkalálodni, mikor jön probléééém. Németországba legjobb tudomásom szerint elég sok Török él , Én ahogy most ezt a bulit figyelemmel kisérem az a Török kormány teljesen elkötelezödött Amerika ellen ! ! 2 szer is megprobálták megbuktatni az ottani vezetést és vele a társadalmi elitet, nem hiszem hogy jó néven vették, Török vs Izrael helyzet is jelzi és majd amikor ez a puskaporoshordó robban és lesz egy nagyszámú "ellenség" a némethonban , hát érdeks lesz a szitu, szintugy Anglia. előreláthatatlan helyzet lesz.