Hát Boki! azért ennél többet vártam tőled!![]()
![]()
))
Azt hiszem le írtam már itt a HTKA-n, egyetlen egy demokrácia tudna működni ezen a földön! Amelyikben én lennék a király! Szóval le a császárságokkal!!![]()
ezt nem gondolhatod komolyan, legalábbis a második részét. Mégis mivel vívná a MH azt a háborút? Azzal a 14 Gripennel? Max légtérvédelemre elég, a saját légterére. Feltéve ha lesz elég rakéta amit a behatolókra ellőjjenek. A földön tankok jóformán nincsenk, tüzérség nincs, marad pár BTR, SVD, AK, aknavetők, RPG-k, lőszer remélhetőleg és az ima.Szíria kapcsán már volt szó a "csapást mérni a Sárkány Szívére" effektusról - az USA előkészítette a III. VH-t, amit majd többek között velünk (is) óhajt megvívatni.
A FED aranytartaléka hogyan került Moszkvába? Talán a Krímen tárolták?Az ukrán aranytartalékok már "elhagyták" Kijevet az USA irányába, ugyanakkor a FED hiányzó fizikai aranyának egy része közben Moszkva birtokába került.
ezt nem gondolhatod komolyan, legalábbis a második részét. Mégis mivel vívná a MH azt a háborút? Azzal a 14 Gripennel? Max légtérvédelemre elég, a saját légterére. Feltéve ha lesz elég rakéta amit a behatolókra ellőjjenek. A földön tankok jóformán nincsenk, tüzérség nincs, marad pár BTR, SVD, AK, aknavetők, RPG-k, lőszer remélhetőleg és az ima. </blockquote><blockquote>Szíria kapcsán már volt szó a "csapást mérni a Sárkány Szívére" effektusról - az USA előkészítette a III. VH-t, amit majd többek között velünk (is) óhajt megvívatni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..