[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Status
Not open for further replies.
Skóciát ne tekintsük azért valami kisebbségi komplexusát megalomániával elfedő koszos Kelet-Európai olajbevételektől függő államnak.

Ez egy fejlett Nyugat-Európai ország. Ott van Izland és Írország is példának, lehet jó szomszédok nélkül is prosperáló társadalmat fenntartani.

Skócia nem csak az olajat örökölné meg a kiválással, hanem a halban gazdag Északi-tengert és Atlanti-óceánt.
K+F területen se elmaradottak, az Edinburghi egyetem a világ top 20 egyeteme közt van számon tartva.

Skóciát ne tekintsük azért valami kisebbségi komplexusát megalomániával elfedő koszos Kelet-Európai olajbevételektől függő államnak.

Ez egy fejlett Nyugat-Európai ország. Ott van Izland és Írország is példának, lehet jó szomszédok nélkül is prosperáló társadalmat fenntartani.

Skócia nem csak az olajat örökölné meg a kiválással, hanem a halban gazdag Északi-tengert és Atlanti-óceánt.
K+F területen se elmaradottak, az Edinburghi egyetem a világ top 20 egyeteme közt van számon tartva.

<i>"koszos Kelet-Európai"</i>

a "koszos" jelzőt tartsd meg magadnak

http://vpk.name/news/159568_kalashnikovisrael_novaya_versiya_znamenitogo_avtomata.html

Izrael kalasa

Hát elég jól néz ki

<blockquote rel="panoz">Skóciát ne tekintsük azért valami kisebbségi komplexusát megalomániával elfedő koszos Kelet-Európai olajbevételektől függő államnak.

<i>"koszos Kelet-Európai"</i>

a "koszos" jelzőt tartsd meg magadnak
</blockquote>

+1...

Nani1980-nak: Én is javaslom a Sarajevo-Mostar útvonalat, de nem a szörnyű golyónyomok, hanem a Neretva-völgyének természeti szépségei miatt!

Nógrádi György - A kemalista hadsereg végét jelentheti a sikertelen puccs 2016.07.17.
https://www.youtube.com/watch?v=XHsy5mjDwr4

Üdv! Köszönöm! A fenti képek közt van pár ismerős. Úgy emlékszem, pl, hogy az a Madmaxes jármű Tatra alvázra épült. És van ott egy másik is traktor alvázra. Stb stb! Mégegyszer köszönöm az ötleteket!

<blockquote rel="szegcsab">pld. Mosztarban a belvárosban van egy jópár épület, amihez nem nyúltak:

Gondolom nem véletlenül. Jobb is ha megmarad pár ilyen emlékeztető. Hatásosabb, mint egy múzeum.</blockquote>
Úgy tudom azok az elmenekültek házai, főleg a másik náció belieké.

Ez az idióta már bevetné a nukleáris fegyvert Oo ellen.
http://meteon.org/2016/07/19/az-uj-brit-miniszterelnok-habozas-nelkul-bevetne-a-nuklearis-fegyvereket-oroszorszag-ellen/

Undorító pofája van ennek a brit "nő"-nek, de ezek szerint hüjje is...
Más.

Nani 1980 !
Ugyanitt van az általad említett traktoros változat :

WP_20150903_09_35_37_Pro_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

meg a haverja :

WP_20150903_09_33_22_Pro_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Skocia témához csak annyit hogy a kereskedelmnek nem okozna gondot Skocia ellátása. Még mindig a tengeri szállitás a legolcsobb. A konténereket meg vonaton és kamionon oda szállitod utánna ahova akarod... amugy éhen nem halnának van halászat lábasállat állomány mezogazdaság és feldolgozó ipara skociának.

Amit Theresa May mondott, szerintem most kiforgatták, ti még eltúlozzátok. Én sem cselekednek a helyében másként, próbálnám megőrizni az atom ütőerőm. Mivel Nato tagok JELENLEG, mást még nem mondhat ha hivatkozik valamire. Hülyén nézne ki, ha arra hivatkozna, hogy fosik egy őrült erdogantól, esetleg egy megerősödött Németországtól.

Amit Theresa May mondott, szerintem most kiforgatták, ti még eltúlozzátok. Én sem cselekednek a helyében másként, próbálnám megőrizni az atom ütőerőm. Mivel Nato tagok JELENLEG, mást még nem mondhat ha hivatkozik valamire. Hülyén nézne ki, ha arra hivatkozna, hogy fosik egy őrült erdogantól, esetleg egy megerősödött Németországtól.
Ez igaz az a pár töltet Oroszok ellen nem igazán számít jó formán hiba határ. Mások ellen viszont jelentős elrettentő erő.

Skocia témához csak annyit hogy a kereskedelmnek nem okozna gondot Skocia ellátása. Még mindig a tengeri szállitás a legolcsobb. A konténereket meg vonaton és kamionon oda szállitod utánna ahova akarod... <b>amugy éhen nem halnának</b> van halászat lábasállat állomány mezogazdaság és feldolgozó ipara skociának.

Amíg az étteremben gofrit rendelnek sült baconnal, meg tejszínhabbal, addig kiéhezéssel nem lehet őket megfélemlíteni.
/Volt munkatársam, egy országos szakácsverseny győztese dolgozott kinn, képriportot készített az elkészített rendelésről, a család jó étvágyú falatozásáról - mondván, ezt anélkül itthon úgysem hiszi el neki senki.../

Ez az idióta már bevetné a nukleáris fegyvert Oo ellen.
http://meteon.org/2016/07/19/az-uj-brit-miniszterelnok-habozas-nelkul-bevetne-a-nuklearis-fegyvereket-oroszorszag-ellen/

Boki, azt azért ne felejtsd el, hogy az új orosz katonai doktrína is tartalmazza az atomfegyverek elsőkénti bevetésének lehetőségét. Egyetlen atomfegyverrel rendelkező hatalom se engedheti meg magának hogy kijelentse: nekem ugyan van atomfegyverem, de akkor sem fogom használni, ha támadás éri az országomat. Aki ilyent mondana, az saját magát kínálná fel ellenségeinek.

<blockquote rel="boki">Ez az idióta már bevetné a nukleáris fegyvert Oo ellen.

Boki, azt azért ne felejtsd el, hogy az új orosz katonai doktrína is tartalmazza az atomfegyverek elsőkénti bevetésének lehetőségét. Egyetlen atomfegyverrel rendelkező hatalom se engedheti meg magának hogy kijelentse: nekem ugyan van atomfegyverem, de akkor sem fogom használni, ha támadás éri az országomat. Aki ilyent mondana, az saját magát kínálná fel ellenségeinek. </blockquote>

A multkori kis doku filmükkel pedig pont ezt mondták.

Status
Not open for further replies.