Én sem értem mi szükség volt rá, de legalább vissza lehet mondani, ha esetleg Biden el akarná hozni nekünk a demokráciát.Igen, az bizony hazaárulás volt.
A Jobbik (91%) még a Fidesznél (87%) is nagyobb arányban szavazta meg.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én sem értem mi szükség volt rá, de legalább vissza lehet mondani, ha esetleg Biden el akarná hozni nekünk a demokráciát.Igen, az bizony hazaárulás volt.
Én sem értem mi szükség volt rá, de legalább vissza lehet mondani, ha esetleg Biden el akarná hozni nekünk a demokráciát.
ÉN VAGYOK A FORRÁS!Erre tudsz valami forrást dobni?
"Nem alapítunk új pártot. Miénk a Republikánus Párt, amely egységes lesz és erősebb, mint valaha" - mondta Donald Trump volt amerikai elnök vasárnap, a Konzervatív Politikai Akciócsoport (CPAC) nevű szervezet éves konferenciáján a floridai Orlandoban."
---Trump: Nem kell ide új párt, gatyába rázom a republikánusokat!
"Nem alapítunk új pártot. Miénk a Republikánus Párt, amely egységes lesz és erősebb, mint valaha" - mondta Donald Trump volt amerikai elnök vasárnap, a Konzervatív Politikai Akciócsoport (CPAC) nevű szervezet éves konferenciáján a floridai Orlandoban.ma7.sk
Ahhoz meg kéne tudni szavazni a szavazórendszer átalakítását. Amit ha még tudnának csinálni, akkor nem lenne rá szükség. Szép magyarsággal.Jóska b+, a szavazó rendszert alakítsátok át.....
Igen, simán lehet annak tekinteni. Ugyanakkor ha nem mennek bele, elvileg volt ellenkezés, akkor azonnali hatállyal vesztettük volna el a demokráciánkat, az egészet és lettek volna kénytelenek arra hivatkozva a legggnagyobb sajnálatuk közben bevonulni, hogy visszaállítsák. A nemleges választ az oroszoknak való kedvezéssel vádolták, szóval sejtheted.Igen, az bizony hazaárulás volt.
Igen, az bizony hazaárulás volt.
Én sem értem mi szükség volt rá, de legalább vissza lehet mondani, ha esetleg Biden el akarná hozni nekünk a demokráciát.
Ha már USA és az ő nagyrabecsült háborúi:A volt CIA-főnök új elméletet tesz közzé a JFK-gyilkosságról
Ex-CIA chief releases new theory on JFK assassination
New book reportedly claims Lee Harvey Oswald was instructed by Soviets to kill presidentwww.independent.co.uk
Ez a pofa a Clinton alatt volt CIA főnök és a társszerző Ion Mihai Pacepa a román titkosszolgálat volt vezetője, az elmélet szerint a szovjetek, oroszok tökmindegy mert egybe van mosva a kettő (Hruscsov meg amúgy is ukrán volt) szervezték a merényletet.
"The new book, seen by The New York Post, claims that Lee Harvey Oswald was instructed by Soviet leader Nikita Khrushchev to assassinate President Kennedy."
Operation Dragon: Inside the Kremlin's Secret War on America
Gyúrják a népet egy oroszellenes háborúra
Fene tudja, en a mai videohivas alatt azert csereltem volna a cali teammel, ahogy rovidgatyaban, a kertre nyitott ajtaju "dolgozoszobabol" jelentkeztek be, amig letudtuk a Trellos igazitgatast, addig megsultek a kertben a grillen az ebedhez a husok... en kozben fejfajast kaptam meg nyitott ablakok mellett is a nalunk tulfuttatott futestol, mikozben az ablakon kinezve a 12 C ellenere is hokupacokat latok az utcaban.Kalifornia Összeomlik
California Collapsing
California now fulfills Fyodor Dostoyevsky’s nightmare vision in his prophetic masterpiece “The Possessed” as to what unlimited liberalism must inevitably create – if not stopped…www.strategic-culture.org
Na kezdik a hülyeséget...
A szomszédos Kanada mondjuk kétségkívül jól fog járni.
---
"Hétfőn a demokraták bemutattak egy törvényjavaslatot, amely 2%-os vagyonadót vetne ki az évi 50 millió dollár fölötti vagyonnal rendelkező háztartásokra. A javaslat előterjesztői között volt Elizabeth Warren, aki már régóta szorgalmazza a vagyonadó bevezetést az Egyesült Államokban."
Gazdagadót vetnének ki Joe Biden elnöksége alatt - Ezermilliárdokat remélnek az intézkedéstől
Hétfőn a demokraták bemutattak egy törvényjavaslatot, amely 2%-os vagyonadót vetne ki az évi 50 millió dollár fölötti vagyonnal rendelkező háztartásokra. A javaslat előterjesztői között volt Elizabeth Warren, aki már régóta szorgalmazza a vagyonadó bevezetést az Egyesült Államokban - írja a...www.portfolio.hu
Miért is?Ez mondjuk nagyon nem lenne hülyeség.
Miért is?
(Beszednek ugyan egy nagyobb összeget, de fokozatosan "eltüntetik" majd a megadóztatandó vagyont azok a gazdagok, akik tudják. Szerintem Kanadába sok pénz fog átmozogni emiatt... Butaság!)
Nem tudod úgy csinálni!Csinálják úgy, hogy ne tudják eltüntetni.
Amcsiknál Reagen óta szemérmetlenül nagy vagyonok gyűltek össze a felső 1/10 százalék zsebében, és az azótta eltelt 40 év nem igazolta vissza, hogy ez a pénz a gazdaságba visszaforogva lecsorogna a középosztályhoz/munkásosztályhoz.
Nem tudod úgy csinálni!
Senkit sem tilthatsz el attól, hogy eladjon valamit, majd az ellenértéket befektesse pl. Torontóban! Butaság és hibás megközelítés. Ideig-óráig hoz többletbevételt, de egyébként kedvezőtlen folyamatokat indít be! Minden vagyonadóval ez a baj! Sokkal okosabb valamilyen gazdasági folyamatot adóztatni,nem a végeredményt, ami eltüntethető/láthatatlanná tehető könnyedén!
De nekem ugyan mindegy...
Korrigálásra már vannak lépések:Jóska b+, a szavazó rendszert alakítsátok át.....