BLM hirek
Lelőttek egy késelésre készülő fekete lányt Ohióban | Mandiner
Az esetre fél órával a minneapolisi ítélethirdetés előtt került sor.mandiner.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
BLM hirek
Lelőttek egy késelésre készülő fekete lányt Ohióban | Mandiner
Az esetre fél órával a minneapolisi ítélethirdetés előtt került sor.mandiner.hu
Ha kombinálják a szereket, sokkal kisebb adagok is halálosak lehetnek. Ha egy szaki titrálja (pl. kórházakban), akkor nem lesz baj, de ez egy barom volt.Szal ha zsaruk élő embereket állítottak meg 20-50 ng/ml-es vér-fentanil szintekkel, meg kétszer súlyosabb fentanil : norfentanil arányokkal, akkor ne mondja már nekem senki, hogy a szóban forgó tag 11ng/ml-es értéke a halálos dózis négyszerese.
Gondolom abszolút nem zavar a hivatalos orvosszakértők ezen megállapításaHa kombinálják a szereket, sokkal kisebb adagok is halálosak lehetnek. Ha egy szaki titrálja (pl. kórházakban), akkor nem lesz baj, de ez egy barom volt.
A pasas már ránézésre is tele volt drogokkal, mint a déli busz, na meg ott vannak a laboreredmények. Egy két lábon járó patika volt. Ezt nem lehet kimagyarázni.
Az ilyen viselkedés nem ritka az aktív droghasználók között. Tol valamit ami felpörgeti, aztán az nem elég és keres egy erősebb cuccot. Később eszébe jut, hogy pihenni kellene. Arra is tud szert szerezni, amire természetesen rálicitál egy másik droggal, hogy biztosan hasson. Egy kávéval és mettel túlpörgetett testre rátolni a füvet és a Fentanylt... Ha ez nem a légzésleállás receptje, akkor semmi.
Egy ilyen nagydarab embernek semmi baja nem lehetett volna attól, ha az a pálcika rendőr félig rátérdel. Lehet azon vitatkozni, hogy a rendőri intézkedés nélkül még élhetett volna, de ha nincs becuccozva, akkor biztos, ...hogy még ma is boldogan terrorizálhatná a környéket és a szerető kis családját.
Ne röhögtess! Mernének mást mondani... Épp elég túladagolt halálát láttam már, és nekem más a véleményem. Ja, engem itt nem hurcolnak meg érte. Nagy különbség.Gondolom abszolút nem zavar a hivatalos orvosszakértők ezen megállapítása
Ha jól emlékszem, ez után kért a család egy másik szakvéleményt a saját maguk által fizetett patológustól...
Ennyi. Pont.Ha jól emlékszem, ez után kért a család egy másik szakvéleményt a saját maguk által fizetett patológustól...
Gondoltam,hogy ezt mondod,tehát szerinted a hivatalosan felkért orvosszakértők a szakvéleményükben hazudnak?Ne röhögtess! Mernének mást mondani... Épp elég túladagolt halálát láttam már, és nekem más a véleményem. Ja, engem itt nem hurcolnak meg érte. Nagy különbség.
Dehogy is, csak nem bontják ki az igazság minden részletét.Gondoltam,hogy ezt mondod,tehát szerinted a hivatalosan felkért orvosszakértők a szakvéleményükben hazudnak?
Dehogy is, csak nem bontják ki az igazság minden m.
A sunyi beszólásból azt veszem le, hogy most nincsenek amerikai orvosszakértő ismerőseid, akikkel éppen most beszéltél telefonon...Ugye tudod, hogy ilyen alapon minden orvosi szakvéleményt kétségbe lehet vonni ,amúgy egy ilyen határozott és megalapozott vélemény után én nem is értem miért nem téged kért fel a bíróság igazságügyi orvosszakértőnek.
Milyen részletet nem bontottak ki?Dehogy is, csak nem bontják ki az igazság minden részletét.
A sunyi beszólásból azt veszem le, hogy most nincsenek amerikai orvosszakértő ismerőseid, akikkel éppen most beszéltél telefonon...
Nem lehet életveszélyes sérülés nélkül megfojtani valakit?
Nos azért arra kíváncsi lennék, hogy akik most épp tüntetnek ezerrel e miatt az ügy miatt, mondván hogy csak egy gyerek volt a lelőtt késelő ében lányka, akkor mit szólnának ha épp az anyjuk/lányuk/húguk/barátnőjük-feleségük lett volna az akire emelkedik a kést tartó kéz, és a rendőr NEM lövi le, hanem végignézi hogy megszúrja azt akit megtámadott, mondván hogy "NEM lőhettem, csak egy GYEREK volt, fogadja részvétemet!"1:37-től az eset.
Azt azért tudod ugye hogy a hölgy ránézésre minimum 80kg volt, és 16 éves?Ez ok, de azert nem kell egybol kitarazni rajt, raert volna kesobb is. Az is ok hogy helyzetfuggo a dolog mert elso az emberelet mentese, de konyorgom 7 eves gyereket agyonloni direktbe mar...