Mesélj, miről maradtam le.Latom levontad a tanulságot...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mesélj, miről maradtam le.Latom levontad a tanulságot...
mondjuk egy róth weiler?Lehet, hogy zsidó volt a kutya.
van millió más ami nem lőfegyver és ugyanígy cselekednének mint ahogy a videón látod. a gyökerét kell kigyomlálni az afa/blm mozgalomnak, nem feltétlen kell egyből beszántani minden fegyvert.De szép is az amikor minden hülye fegyverrel szaladgálhat.
Lapozzunk.Mesélj, miről maradtam le.
Hmm, nem biztos hogy értem mit akarsz mondani, ezt szűrtem le: van millió más tárgy vagy dolog ami nem lőfegyver és ugyanazt csinálnák vele amit a videón látunk. Ez pedig ha az amire gondoltál akkor nem igaz. Baseball ütővel meg konyhakéssel nem állítasz meg egy kocsit. Viszont van millió más politikai mozgalom mint az afa/blm ami ezeket a fegyvereket ugyanilyen módon fel tudja használni. Hülye emberek mindig lesznek de itthon legalább nem gépkarabéllyal meg sörétes puskával mászkálnak az utcán hogy megmondják mit csinálj.van millió más ami nem lőfegyver és ugyanígy cselekednének mint ahogy a videón látod. a gyökerét kell kigyomlálni az afa/blm mozgalomnak, nem feltétlen kell egyből beszántani minden fegyvert.
Valaki, aki az USA-ban él, elmondaná, hogy mit is látunk a videón? Mert ezt már tényleg nem értem. Mi folyik odaát? Mióta vannak ott ezek a sátras emberek? Tényleg hajléktalanok, vagy csak hasonlóak a mi városligeti sátrasainkhoz?Venice Beach,b+,Venice Beach,gold's gym,napfény,tengerpart,sportkocsik,sztárok....
Ez nagy gatya,amikor a szu összedőlt sem volt ilyen dzsangaság,ennek nincs jó vége,nem látom,hogy a politika egyáltalán foglalkozna a problémával.
Az Amerikai Álmot látod beteljesülni.Valaki, aki az USA-ban él, elmondaná, hogy mit is látunk a videón? Mert ezt már tényleg nem értem. Mi folyik odaát? Mióta vannak ott ezek a sátras emberek? Tényleg hajléktalanok, vagy csak hasonlóak a mi városligeti sátrasainkhoz?
Watchmen is megmondta.Az Amerikai Álmot látod beteljesülni.
Az európai jövőt látod.Valaki, aki az USA-ban él, elmondaná, hogy mit is látunk a videón? Mert ezt már tényleg nem értem. Mi folyik odaát? Mióta vannak ott ezek a sátras emberek? Tényleg hajléktalanok, vagy csak hasonlóak a mi városligeti sátrasainkhoz?
Vérfürdőbe torkollott egy születésnapi buli Amerikában Hat embert agyonlőtt egy férfi egy születésnapi partin vasárnap az egyesült államokbeli Colorado Springsben, majd magával is végzett. A hatóságok tájékoztatása szerint az egyik női áldozat barátja volt az elkövető, aki egy lakókocsi-parkban hat felnőttet ölt meg, azonban a jelen lévő gyerekek életét megkímélte. "A gyanúsított a területre hajtott, besétált a mobilházba, és lövöldözni kezdett, majd magát is megölte" - írta a helyi rendőrség. A tettes indítéka egyelőre ismeretlen.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/228249/
Az európai jövőt látod.
Valaki, aki az USA-ban él, elmondaná, hogy mit is látunk a videón? Mert ezt már tényleg nem értem. Mi folyik odaát? Mióta vannak ott ezek a sátras emberek? Tényleg hajléktalanok, vagy csak hasonlóak a mi városligeti sátrasainkhoz?
Van benne bőven igazság. A szabadrepülésben zuhanó mentális állapota az amerikai társadalomnak kurvára nem jó kombó egy szabad fegyvertartással.Latom levontad a tanulságot...
Nem az a baj, hogy hülyék, hanem hogy exportálják.Mondjuk csinálják csak, én csak kávét kérek.
Nocsak!Bill Gates nagy vakcinaüzlete - PestiSrácok
Bill Gates amerikai milliárdos a globális oltási kampány egyik leghíresebb szereplője. A jelek szerint szava döntő, és ő határozza meg, hogy kik és hol gyárthatnak vakcinát. India és Dél-Afrika, két szegény fejlődő ország azt követeli, hogy a nyugati gyógyszergyárak, a Pfizer, a Moderna, vagy...pestisracok.hu
A létező kapitalizmust látod.