Hát de baszki: csokoládét /és sebesültet, már amennyire/ hátra nem hagyunk!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát de baszki: csokoládét /és sebesültet, már amennyire/ hátra nem hagyunk!
A csoki felrobbant a sebesülteket evakuáltuk.Hát de baszki: csokoládét /és sebesültet, már amennyire/ hátra nem hagyunk!
Én teljes mértékben meg vagyok győződve róla, hogy maradt hátra megmenthető csokoládé-áldozat.A csoki felrobbant a sebesülteket evakuáltuk.
A sebesülteket semmiképpen,mert a felrobbant eperkrémes csoki beterítette őket és a ruhákon levő maradékot simán le lehet kaparni,csomagolni,és eladni,aminek az árából még több csokit lehet venni.Én teljes mértékben meg vagyok győződve róla, hogy maradt hátra megmenthető csokoládé-áldozat.
De valószínűleg már rég elfolyt a tölteléke... nincs mit tenni
A sebesülteket kellett volna inkább hátra hagyni.
A sebesülteket semmiképpen,mert a felrobbant eperkrémes csoki beterítette őket és a ruhákon levő maradékot simán le lehet kaparni,csomagolni,és eladni,aminek az árából még több csokit lehet venni.
Mia a fene ez egy Kalifa inzultálás snickersel ! LOL
Ja. Mondjuk az durva, amikor a csoki beterít
VPN-ről nekem is. Gondolom csak hazait enged."Acces denied "
Ejj, mintha a 2014-2015-ös Azovos videókat látnám hasonló témakörben! Ott elvitték a családfőt, itt nem látni mi lett velük.A videó alatt is jusson eszetekbe, hogy Putyin egy beteg állat.....az USA pedig jcsak egy magasabb szintű jó cél érdekében cselekszik.
Azért milyen szakmák vannak! A kis kövér Bidé koordinációs trénere.'The president is the Commander in Chief of the United States Armed Forces, as well as of state militias when they are mobilized. '