[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
1 819
9 236
113
Én teljes mértékben meg vagyok győződve róla, hogy maradt hátra megmenthető csokoládé-áldozat.
De valószínűleg már rég elfolyt a tölteléke... nincs mit tenni :(
A sebesülteket kellett volna inkább hátra hagyni.
A sebesülteket semmiképpen,mert a felrobbant eperkrémes csoki beterítette őket és a ruhákon levő maradékot simán le lehet kaparni,csomagolni,és eladni,aminek az árából még több csokit lehet venni.
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
10 143
15 483
113
A sebesülteket semmiképpen,mert a felrobbant eperkrémes csoki beterítette őket és a ruhákon levő maradékot simán le lehet kaparni,csomagolni,és eladni,aminek az árából még több csokit lehet venni.
images

Ja. Mondjuk az durva, amikor a csoki beterít :(
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
46 171
70 494
113
Regina Dugan, a DARPA korábbi igazgatója még 2012-ben beszélt az azonosító mikrochipekről.

A tabletta belsejében egy kis chip található kapcsolóval. Amikor lenyel egy tablettát, a gyomorban lévő savak elektrolitként működnek, amely a chipet táplálja. A kapcsoló be- és kikapcsol, és 18 bites EKG-jelet generál a testében, így az egész teste hitelesítővé válik.

Nemrég egyébként a Pfizer vezérigazgatója, Albert Burla is ugyanerről beszélt.
 

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
16 837
24 458
113

Top quotes from each side.

FROM THE LEFT​


 • Washington Post: The Manhattan grand jury investigating former President Donald Trump over hush money payments during his 2016 presidential campaign will not meet Wednesday despite that being one of the days each week when the panel ordinarily convenes, according to four people familiar with the matter.

BOTH SIDES AGREE ON​


 • AP NEWS: The grand jurors were told to be on standby for Thursday, another day when the panel has been meeting, three of the people said. The reason for the postponement was not immediately clear, but it would indicate that a vote on whether or not to indict Trump will be at least temporarily pushed back.

FROM THE RIGHT​


 • Washington Examiner: The Manhattan grand jury investigating hush money payments between former President Donald Trump and Stormy Daniels called off its meeting for Wednesday ahead of a possible indictment of the former president.
 
 • Tetszik
Reactions: Ember

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
46 171
70 494
113

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
21 941
68 414
113
A videó alatt is jusson eszetekbe, hogy Putyin egy beteg állat.....az USA pedig jcsak egy magasabb szintű jó cél érdekében cselekszik.
Ejj, mintha a 2014-2015-ös Azovos videókat látnám hasonló témakörben! Ott elvitték a családfőt, itt nem látni mi lett velük.

Más.