Ez többnyire igaz. Obama a lehetőségekhez képest nem volt extra rossz. De azért jónak sem nevezném...Bush sz*rt a küszöbre, csak Obama ért oda mikor nyitották az ajtót
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez többnyire igaz. Obama a lehetőségekhez képest nem volt extra rossz. De azért jónak sem nevezném...Bush sz*rt a küszöbre, csak Obama ért oda mikor nyitották az ajtót
Igy van. Bár én úgy fordítottam, egy résznél, hogy lehet hogy ők voltak, aztán mondott olyat is, hogy valószínű ők voltak, de gyorsan hozzátette azt is, hogy a Kínaiak is, meg mindenki más, mert a demokraták SZAR munkát végeztek, és nem védett úgy általában az ország elég jól ilyen hack-elésekkel szemben... Kontextusban nagyon nem úgy jött le nekem, hogy arra domborította volna ki, hogy az Oroszok az ős-gonosz, ahogy korrekt dolgokat mondott a leendő külügyminiszter jelöltje is. HA lesz rá bizonyíték, megteszik az ellenlépéseket, és elítélik, viszont addig vádaskodásnak nincs értelme, és törekedni kell arra, hogy senki ne lophasson tőlük adatot. Szerintem korrekt tényeket mondtak.Maga Trump is mondott hasonlókat a mai sajtótájékoztatón. Elismételte, hogy tudja hogy az oroszok hekkelték meg a demokraták rendszerét. És azt is mondta, hogy legalább olyan kemény lesz Oroszországgal mint Hillary lett volna, sőt. „Elhiszi bárki is, hogy Hillary Clinton keményebb lett volna Putyinnal, mint én?” –tette fel a kérdést
Konkrétan kimondta, hogy Oroszország áll a DNC meghekkelése mögött és ehhez tette hozzá, hogy Kína és mások is hekkelnek, meg hogy a demokraták nem védték eléggé a rendszerüket. De azt már nem vonja kétségbe, hogy orosz hekkerek törték fel a DNC-t, a bizonyítékokat ő is látta, mert van rá bizonyíték még ha ez nem is lesz teljesen nyilvános, a titkosszolgálati jelentések soha sehol nem voltak nyilvánosak, olyan részletek soha nem lesznek nyilvánosak ami a szolgálatok módszereiről és munkatársairól árulnának el dolgokat.Igy van. Bár én úgy fordítottam, egy résznél, hogy lehet hogy ők voltak, aztán mondott olyat is, hogy valószínű ők voltak, de gyorsan hozzátette azt is, hogy a Kínaiak is, meg mindenki más, mert a demokraták SZAR munkát végeztek, és nem védett úgy általában az ország elég jól ilyen hack-elésekkel szemben... Kontextusban nagyon nem úgy jött le nekem, hogy arra domborította volna ki, hogy az Oroszok az ős-gonosz, ahogy korrekt dolgokat mondott a leendő külügyminiszter jelöltje is. HA lesz rá bizonyíték, megteszik az ellenlépéseket, és elítélik, viszont addig vádaskodásnak nincs értelme, és törekedni kell arra, hogy senki ne lophasson tőlük adatot. Szerintem korrekt tényeket mondtak.
Szerintem a Jack Ma ajánlata arról szól, hogy engedményt tesznek, beengedik őket a kínai piacra, cserébe meg azt várják, hogy az amerikai piac is ugyanolyan nyitott marad a kínai termékek előtt mint eddig. Ez lenne a kölcsönösen előnyös deal, nem az ha hogy az USA elkezdjen kulcstartót meg zoknit gyártani.
bizony, ezt nagyon is értettem, ahogy a BBC is kapott haha
Mozgalmas 4 év lesz a Capitol Hill-en .
Mozgalmas 4 év lesz a Capitol Hill-en .
Ez túlzás, de telesírná Brüsszel a világsajtót, hogy nálunk mindenki náci, és a sajtószabadság megszűnt... Ettől a jelenségtől egyébként én személy szerint azt várom, hogy VÉGRE a PC-s hülyeségek le lesznek húzva a WC-n, és lassan de biztosan tiszta víz kerül a pohárba, a hazug újságírókat TALÁN egy idő múlva egyre inkább felelősségre lehet majd vonni, szembesíteni vele pl. egy Dezső Andrist, hogy amit csinál az ROSSZ, és nem bújhat állandóan a hozzá hasonlók tömege a sajtószabadság - véleményszabadság és egyéb szivárványos mindenféle safe space meg a tököm tudja milyen kitalált védőhálók mögé, amikor konkrétan HAZUDIK. Trump olyan amilyen, de az tény, hogy nem sokat taktikázik, amit gondol, azt hamar mondja is, köntörfalazás nélkül, és jól láthatóan magasról SZARIK rá, ha éppen belemászott vele a Safe Space-edbe .itthon ilyet mondana a kormányból valaki már jönnének is a kéksisakosok
Kéksisakosok? Ha Trump után kimegy a divatból a gonosz USA akkor jobb híján a kéksisakosok lesznek az új gonoszok?itthon ilyet mondana a kormányból valaki már jönnének is a kéksisakosok
Már az új ellenség képén dolgozol?Kéksisakosok? Ha Trump után kimegy a divatból a gonosz USA akkor jobb híján a kéksisakosok lesznek az új gonoszok?
bizony, ezt nagyon is értettem, ahogy a BBC is kapott haha
Nem emlékszem pontosan, de volt valami ilyesmi is, mikor kérdezett tőle valaki, és mondta hogy BBC-től, erre jött egy lefitymáló motyogás Donaldtól, hogy "Oh, another very nice company" vagy valami ilyesmi, ott is majdnem félrenyeltem a röhögéstől !Totál betalált az ürge ezzel a mondattal:
"Én például a hekkertámadások nyomán tudtam meg, hogy Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje előre megkapta az elnökjelölti viták kérdéseit"
Nekem eddig se volt ellenség az USA úgyhogy nekem nem kell helyettük újat keresnem Csak figyelem, hogy akik eddig USA-ellenesek voltak de most Trump miatt USA-barátok lesznek azok ellenségkép nélkül maradnak-e vagy keresnek és találnak újat helyettükMár az új ellenség képén dolgozol?