Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen.Otthon nézted?
Én nem otthon próbáltam..Igen.
Telefonon meg asztalin is gyorsan.
Mindkettőt engedi elküldeni.
Ja mármint külföldön vagy.Én nem otthon próbáltam..![]()
Volt már párszor hasonló helyzet,a szólásszabadság legnagyobb dicsöségére..Ja mármint külföldön vagy.
Értem :/ az úgy igényes megoldás ha le van tiltva.
Nyilván nem fog rámnenni az orosz haderő újrafegyverzésére a hidegháborús tartalékok kisöprése után....Miután az orosz biztpol topik zárva ide rakom:
Szóval Putyin ma esti nyilatkozata szerint Oroszország készen áll a tárgyalásokra Washingtonnal a védelmi költségvetések lefaragásáról. Vlagyimir Vlagyimirovics egy 50%-os értéket dobott be.
Dolgok, amik nem fognak megtörténni, part 1
Ha neked tényleg van bármiféle szakterületed, akkor tudnod kéne, hogy forrásmegjelölés nélkül az egész csak blablabla.Helyes szövegértelmezés. Ezt mondta a szenátusi meghallgatáson amit idéztem tőle és ez közvetett bizonyíték. De mit akarsz tagadni? Vannak Ukrajnában biológiai laboratóriumok, némelyekben amerikai tudósok is dolgoztak? Igen. Kaptak pénzügyi támogatásokat az usá-tól? Igen. Ezek tények. Ukrán dokumentumfilmeken láttam, ukrán oldalkon olvastam róla. Nem most! 30 éve a szakterületem a poszt- szovjet térség. Sok szovjet utódállamban átvették az egykori szovjet laborokat az amerikaiak, és igen más országokban is vannak amerika által pénzelt laborok,ahol vírusokat, baktériumokat "kutatnak" Ezek tények. Ez nem nagyképüség. Te tájékozódni jársz ide. Én meg tájékoztatni. Hogy te elhiszed vagy sem az engem nem érdekel. mert ez nem hit kérdése. Ezek tények!![]()
Tárgyalgatnak, tárgyalgatnak majd közben meg minden megy régiben.. illetve mennek majd előre.Miután az orosz biztpol topik zárva ide rakom:
Szóval Putyin ma esti nyilatkozata szerint Oroszország készen áll a tárgyalásokra Washingtonnal a védelmi költségvetések lefaragásáról. Vlagyimir Vlagyimirovics egy 50%-os értéket dobott be.
Ami fontosabb, Putyin is kész felajánlani, (illetve szerintem már meg is tette) Trumpnak az orosz ritkaföldfémek közös kitermelését :Miután az orosz biztpol topik zárva ide rakom:
Ami fontosabb, Putyin is kész felajánlani, (illetve szerintem már meg is tette) Trumpnak az orosz ritkaföldfémek közös kitermelését :
Putyin:
— Oroszországban egy nagyságrenddel több ritkaföldfém van, mint Ukrajnában, Moszkva kész felajánlani az érdeklődő partnereknek;
— Kijev és Washington között a ritkaföldfémekről szóló megállapodás előtt először fel kell mérni a forrásokat;
— Oroszország készen állna felajánlani az Egyesült Államoknak a lehetőséget a közös munkára a ritkaföldfémek terén;
— Az Orosz Föderáció a világ egyik vezető ritkaföldfém-készlete;
— Zelenszkij kerüli a béketárgyalásokat, mert az gyorsan a hadiállapot, tehát választások feloldásának szükségességéhez vezetne;
- Zelenszkij az ukrán hadsereg mérgező figurájává válik;
— Zelenszkij értékelése pontosan fele Zaluzsnijnak;
— Zelenszkij zsákutcába sodorta magát az Orosz Föderációval folytatott tárgyalásokat tiltó rendeletével.
p.s. Donald Trump kb. egy órája azt mondta, hogy az Egyesült Államok érdeklődik az orosz ritkaföldfémek iránt.
Ja és el ne felejtsem, Trump nem megy Moszkvába május 9-én. Korábban az egyik fórumtárs linkelte a francia Le Point hírét,
Szerintem folytatódni fog, csak más emberekkel, és más kedvezményezettekkel. Mert egyébként kevés pénzből hajtottak sok hasznot."Az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) vasárnap körülbelül 2000 alkalmazottját bocsátotta el azonnali hatállyal, míg több ezer dolgozót kényszerszabadságra küldött."
![]()
Tömeges leépítés kezdődött az amerikai kormányszervnél, amelyet Orbán Viktor is bírál
A szervezetnek korábban 10 ezer alkalmazottja volt világszerte.index.hu
"a papíron olyan kezdeményezések sorakoznak, amelyekre a USAID a múltban rábólintott.
A szóvivő sorolni kezdi ezeket: „1,5 millió dollár a szerb munkahelyek sokszínűvé, befogadóvá és méltányossá tételére, 47 ezer dollár egy kolumbiai transzgender operára, 32 ezer dollár egy perui transzgender képregényre”.
Ezután összehajtja a papírt, és vastag, New England-i akcentusával így folytatja: „nem tudom, hogy maguk mit gondolnak, de amerikai adófizetőként nem akarom, hogy az adódollárjaimból ezt a sz*rt finanszírozzák, és tudom, hogy az amerikai emberek sem."
![]()
Sokaknak fájni fog, ha Trump és Musk bedarálja ezt a kormányszervet
A USAID-ügy komoly kérdéseket vet fel a mindenkori amerikai elnök jogkörével kapcsolatban.index.hu
Hát öööö... Az utóbbi időben átment mongol ellenzékbe a dolog. Vagyis mintha nekünk kéne innét ütőképes mongol ellenzéket összeállítanunk. Nem sikerült Venezuelában a dolog, Brazíliában sikerült megtámogatni Lulát, de minek (a jobbos amcsi-párti helyett egy komcsi orosz-párti, tényleg jó üzlet volt), Magyarország eddig bukó volt. Az ügynökök elkényelmesedtek a veszélymentes, jól fizető melóban.Szerintem folytatódni fog, csak más emberekkel, és más kedvezményezettekkel. Mert egyébként kevés pénzből hajtottak sok hasznot.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..