Vagy bukik a kretén Ausztál vezetés, a mostani liberális hátterű félhülye Aussie prime ministerrel az élen. Majd nem fogadnak be ők sem senkit, azzal a reménnyel hogy tovább passzolják az USA-nak. Nekem akarta volna továbbdobni a forró krumplit, én is rábasztam volna a telefont, hogy "tartsd meg az aprót te mocskos állat, és boldog karácsonyt! "
Ne már, most komolyan, azzal jössz hogy az USA-nak árt az, ha otthon készülnek az autóik pl? Láttál te már képet Detroitról? Nem jó az, ha akármilyen munkanélküli százalékot még lejjebb visz? 1000 munkahely is számít. Minden számít. A Start III ról kiváncsi vagyok egyébként, konkrétan hány EU-s vezető tudna mondani 2 kerek mondatot... Vagy Hillary akár, ha hasba akasztják vele úgy, hogy nincs idő előtte felkészülni, meg nincs mellette szakértő...
Egyre inkább az látom, hogy TRUMP beleszarni látszik a ventilátorba, ami gazdasági vonalon változást fog hozni, amely aztán vagy jó lesz az USA-nak, vagy NEM. Viszont az biztos, hogy ha olyan USA vezetés menne tovább, mint ami ment 30 éve, az csak egy országnak lenne FIXRE JÓ, Kínának. TE nyomod az ilyen lózungokat, hogy egymás mellett is szépen virágozhatna a két ország gazdasága, egymás mellett összefonódva, meg "non zero sum game" egyebek, de ez ILLÚZIÓ.
Ha nincs változtatás az USA részéről, ŐK megfulladnak az adósságban, Kína meg miközben okosan - taktikusan méltatja őket, a fejlettségüket, a demokráciájukat, a környezetvédelemért tett erőfeszítéseket, SUMÁKBAN VISZI A KASSZÁT!!! Trump ezt nagyon jól látja, most még TALÁN ki lehet venni az USA-t a szakadékból, de nyilván mivel ez Kína kárára TUD CSAK ÉS KIZÁRÓLAG megtörténni, mondom értem, hogy TE nem szereted, meg nem tartod sokra. Sokkal inkább feküdne a ravasz Kínaiaknak egy Hillary féle kormány, ami lenne olyan hülye, hogy továbbra is kiszervezve hagy mindent Kínába, és védtelen a dömping ellen, + jó eséllyel még meg is gyengül pár intervencióban, proxyban mondjuk az Oroszok ellen.