Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már terjeszkednek:
|
|
V
Miért gondolod, hogy úgy jó volt.Ajanlom, Apocalypto.
Pápuán, ahol mutogatják az utolsó kannibál törzset, meg hogy milyen idillben élnek a dzsungelben.
Műsoron kívül meg Európába vágynak a civilizációba.
Na itt lesz városi harc mikor majd a zsaruk megérkeznek hogy visszavegyék. Amúgy bameg ezek csak így kisajátitanak közterületeket épületeket, lakásokat? Hány embert basztak ki a saját lakásából ez miatt??Már terjeszkednek:
|
|
V
Elzárod a vizet,villanyt,és 2-3 nap is elégAmikor kiterjednek és összegyűlik a környékről oda mind, akkor körbezárni őket, és se ki se be semmi árú és ember. Meddig bírnák önellátóan? Szerintem max 1-2 hét és könyörögnének mind, hogy mentsék ki őket.
Csak az utcákat foglalták el meg az üresen hagyott rendőrséget. Amúgy ha jól olvastam ez az LGBTQYUJFDLJE negyed, szóval a lakosság baráti.Na itt lesz városi harc mikor majd a zsaruk megérkeznek hogy visszavegyék. Amúgy bameg ezek csak így kisajátitanak közterületeket épületeket, lakásokat? Hány embert basztak ki a saját lakásából ez miatt??
Most komolyan.....a fehér ember nélkül az indiánok még mindig gyalog futnának a bölény után, a négerek meg az oroszlán elöl.
Elég gagyi és hiteltelen így ez a hölgyemény. Az adottságait elnézve máshol, más munkakörben karriert csinálhatnaEzt a bolsevik agymosós dumát:
Mi vagyunk az antifa, ha nem vagy velünk akkor fasiszta vagy és egyetértesz Hitlerrel!
Elvenném az ájfónját egy hétre hagy tudja meg mi az a proletár diktatúra
Sétalnak ide oda....ha megnezzuk hogy ragaszkodnak a hagyomanyaikra...szerintem ok meg most is total elvolnanak. setalnak ide oda, vadasznanak egyet stb..ha a feher ember nem jott volna amerikaba.
Nem,nem az.De ez is egy problémára világit rá.Van egy gettó(no go) világ,amiről részben nem akarnak foglalkozni,részben meg az adófizetők pénzén könnyen megvásárolható(segéllyel) szavazatnak néztek a politikusok.Csak gyűlt a szőnyeg alatt a szemét,amiről nem vettek tudomást.Most az arcukba fújta a szél.
Amit hibának tartok,hogy továbbra is értelmetlen és rossz gesztusokkal,meg az adófizetők pénzének ingyen osztogatásával akarják a dolgot megoldani.Vagyis visszatuszkolni a szőnyeg alá,nem feltakaritani.
Nem tudom olvasta e valaki őket,de nekem Marko Kloos Frontvonalal/Felderitők/Tengerészek sci-fi regényei jutnak eszembe.
Folytatódnak a szobrdöntések:
Ez a Déli, Dél-Nyugati Nyugati államokban nagyon nagyon kontraproduktív lehet. De még Keleten- New Yorkban is.
jó ötlet, de ha lekapcsolod a netet akkor 10 perc is...Elzárod a vizet,villanyt,és 2-3 nap is elég
Nem is rájuk, hanem a spanyol ajkúakra gondoltam. Talán nem véletlenül nem látni tömegével spanyol ajkúakat a "tüntetők" között.Á ne gondold, a balosok szemében már régóta rossz fiú Krisztofer.
Hol vannak a feketék? 2 főt láttam belőlük. De azért BLM.Seattle, elfoglalták a városházát
Nem ez már antifa biznisz.Hol vannak a feketék? 2 főt láttam belőlük. De azért BLM.