[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

hunter85

Well-Known Member
2015. május 10.
1 882
5 218
113
Ki lesz az új Lenin??
Putyin nagyon röhög???


Kissé odaégett az új lenin, és mintha nőnemű lenne, de ezt ugye a fejlett toleráns társadaloban nem tudhatjuk.
 

leplezo

Well-Known Member
2017. február 3.
2 640
5 492
113
Már terjeszkednek:
EaEoIw9UcAAR32m

|
|
V
EaJBbIOVAAA9XAN


Amikor kiterjednek és összegyűlik a környékről oda mind, akkor körbezárni őket, és se ki se be semmi árú és ember. Meddig bírnák önellátóan? Szerintem max 1-2 hét és könyörögnének mind, hogy mentsék ki őket.
 
  • Tetszik
Reactions: jurgenbauer
T

Törölt tag 2361

Guest
Miért gondolod, hogy úgy jó volt.Ajanlom, Apocalypto.
Pápuán, ahol mutogatják az utolsó kannibál törzset, meg hogy milyen idillben élnek a dzsungelben.
Műsoron kívül meg Európába vágynak a civilizációba.

ha megnezzuk hogy ragaszkodnak a hagyomanyaikra...szerintem ok meg most is total elvolnanak. setalnak ide oda, vadasznanak egyet stb..ha a feher ember nem jott volna amerikaba.
 
  • Tetszik
Reactions: jurgenbauer

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 112
82 836
113
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Today, I directed my staff to begin crafting an order that would prohibit the Confederate battle flag from all public spaces and work areas aboard Navy installations, ships, aircraft and submarines.</p>&mdash; USNavyCNO (@USNavyCNO) <a href=" ">June 9, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
  • Tetszik
Reactions: jurgenbauer
T

Törölt tag 008

Guest
Na itt lesz városi harc mikor majd a zsaruk megérkeznek hogy visszavegyék. Amúgy bameg ezek csak így kisajátitanak közterületeket épületeket, lakásokat? Hány embert basztak ki a saját lakásából ez miatt??
Csak az utcákat foglalták el meg az üresen hagyott rendőrséget. Amúgy ha jól olvastam ez az LGBTQYUJFDLJE negyed, szóval a lakosság baráti.
 

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 484
10 804
113

fenntartható fejlövés

Well-Known Member
2019. május 31.
305
648
93
Nincs új a Nap alatt. Ez is csak egy szakma, amit meg lehet tanulni.
1983-as (!) előadás
https://flagmagazin.hu/mondom-a-mag...p8awcNJ97ozL0hPo9O8i8vZXIMuoiNNUR-YuM0-LZdO4Y
"A felforgatás első fázisa az a folyamat, amit úgy hívunk: „demoralizáció”. A szó magáért beszél. 15-20 évig tart demoralizálni egy társadalmat. Miért 15-20 év? Azért, mert ennyi idő szükséges egy új generáció felneveléséhez. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy egy új nemzedék felnevelkedjen, és átnevelés segítségével kialakuljon bennük a szükséges ideológia, szemlélet és személyiség. Ennyi kell, nem több, nem kevesebb..."
 

krokomach

Well-Known Member
2010. április 27.
10 729
11 461
113
Nem,nem az.De ez is egy problémára világit rá.Van egy gettó(no go) világ,amiről részben nem akarnak foglalkozni,részben meg az adófizetők pénzén könnyen megvásárolható(segéllyel) szavazatnak néztek a politikusok.Csak gyűlt a szőnyeg alatt a szemét,amiről nem vettek tudomást.Most az arcukba fújta a szél.
Amit hibának tartok,hogy továbbra is értelmetlen és rossz gesztusokkal,meg az adófizetők pénzének ingyen osztogatásával akarják a dolgot megoldani.Vagyis visszatuszkolni a szőnyeg alá,nem feltakaritani.
Nem tudom olvasta e valaki őket,de nekem Marko Kloos Frontvonalal/Felderitők/Tengerészek sci-fi regényei jutnak eszembe.

Egyik kedvenc sorozatom a Frontlines.
Kloos valóban emberközelbe teszi a várható szociológiai/társadalmi folyamatokat.