Alapmű. Végig kell néznie annak, aki hajlandó még gondolkodni a világban zajló folyamatokról!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elnézve a képeket, nem is olyan gáz ez az önálló autonóm terület nekik. Csak vmi qrva magas fallal kellene elválasztani.Szándékosan hagyják őket. Egyértelműen látszik, hogy a demokrata vezetés falaz nekik. Kiparancsolták a rendőröket onnan.
A többi városban is ez van ahol demokrata vezetés van. És NY európában is.
Nagy kérdés mi vele a cél? Az látszik, hogy Trumpot ez nem fogja gyengíteni, mert mindenki azt látja, hogy ahol Rep-ek vannak ott rend van.
Szerintetek meddig tartana szétütni ezeket? 1 óra?
Hardcore comradek!
Azt a rakétát egy rakás volt "náci" építette, egyébként meg bizonyított tény, hogy a világ IQ szintje egyre csökken (https://www.nbcnews.com/think/opini...-developed-countries-doesn-t-bode-ncna1008576) A hatvanas évek Amerikájában összességében több értelmes ember élt mint ma.
Sajnos ez igaz és csak rosszabb lesz. A végén még lehet, hogy tényleg eljutunk arra a szintre ami az idiokrácia című filmben van.nemtudtam hogy a musk csapata volt nacikbol van..
ami az Iq-t illeti, valahogy nem csodalkozom rajta..instant,automatizalt vilagba elunk, ahol minden ott van egy pillanatra es egy kezfogasra, esetleg egy telefonhivasra.
nem sok esz kell a mai eletmodhoz...idovel, ahoghy a technika fejlodik, az emberek tobbsege megbutabb lesz.
Live multifeed.
Nem hiszem el, hogy ez nem egy béna amcsi film.
Ahha, rajottem, szoval akirol total nem tudom megmondani hogy fiu e vagy lany, meg meg olyan szmiagolos beutese is van az az antifasiszta.Szándékosan hagyják őket. Egyértelműen látszik, hogy a demokrata vezetés falaz nekik. Kiparancsolták a rendőröket onnan.
Nagy kérdés mi vele a cél? Az látszik, hogy Trumpot ez nem fogja gyengíteni, mert mindenki azt látja, hogy ahol Rep-ek vannak ott rend van.
Hardcore comradek!
Szándékosan hagyják őket. Egyértelműen látszik, hogy a demokrata vezetés falaz nekik. Kiparancsolták a rendőröket onnan.
Hardcore comradek!
Ahha, rajottem, szoval akirol total nem tudom megmondani hogy fiu e vagy lany, meg meg olyan szmiagolos beutese is van az az antifasiszta.
Valójában a programozók főnökének tényleg nem kell tudnia kódolni. Ha van rálátása az elég. Dolgoztam 0 IT tudású főnöknő alatt. Egyik legjobb főnököm volt. Nem szólt bele dolgokba. kiadta szerinte mi kell, elmondtam mit lehet és megcsináltam.....(cégek állítólag szeretnek a programozáshoz alig-alig értő nőket felvenni programozók főnökének mostanság, a "diverzitás" jegyében), .....
Lesz ez még fordítva is!
Majd meglátjuk. A bolsevisták által elfoglalt Seattle belvárosát a rendőrök nem merik megtisztítani mert félnek a fegyveres összecsapástól. Ha meg már a rendőrség nem cselekszik akkor ki fog? Trump dumál de nem tesz semmit, mert attól fél amitől a rendőrök, plusz ő szeretne egy második ciklust. Szóval az az érzésem, hogy a káosz és az anarchia még marad egy ideig. Pedig itt radikális lépések nélkül nem lehet rendet csinálni, csak ugye ezt vállalni is kellene amihez meg elszántság kell. Ez olyan 22-es csapdája.Lesz ez még fordítva is!
Azt nem mondanám, hogy már nem szuper hatalom mert azért a hadserege még mindig a legnagyobb és sok tekintetben a legmodernebb. Ha csak a flottáját nézzük az orosz és a kínai flotta együttesen nem akkora mint az övék. Az USA benne van a hanyatlás folyamatában ami még egy jó ideig eltart (bár lehet most a belső feszültségek miatt felgyorsul), de az jól látszik, hogy Kína megállíthatatlanúl jön fel és ezt csak egy fegyveres konfliktussal tudná megakadályozni az USA, ahhoz viszont meg nincs már meg a társadalmi támogatottság, így marad a lassú hanyatlás.Majd meglátjuk. A bolsevisták által elfoglalt Seattle belvárosát a rendőrök nem merik megtisztítani mert félnek a fegyveres összecsapástól. Ha meg már a rendőrség nem cselekszik akkor ki fog? Trump dumál de nem tesz semmit, mert attól fél amitől a rendőrök, plusz ő szeretne egy második ciklust. Szóval az az érzésem, hogy a káosz és az anarchia még marad egy ideig. Pedig itt radikális lépések nélkül nem lehet rendet csinálni, csak ugye ezt vállalni is kellene amihez meg elszántság kell. Ez olyan 22-es csapdája.
Én is így látom, ebből már nem lehet kijönni jól.
Ez már nem egy szuperhatalom, ők akarják Kínát a szintén anarchiába vesző Eu val lenyomni......
Semmi gond. Majd kiprovokalnak egy kínai támadast es maris meglesz az a társadalmi támigatottság.Azt nem mondanám, hogy már nem szuper hatalom mert azért a hadserege még mindig a legnagyobb és sok tekintetben a legmodernebb. Ha csak a flottáját nézzük az orosz és a kínai flotta együttesen nem akkora mint az övék. Az USA benne van a hanyatlás folyamatában ami még egy jó ideig eltart (bár lehet most a belső feszültségek miatt felgyorsul), de az jól látszik, hogy Kína megállíthatatlanúl jön fel és ezt csak egy fegyveres konfliktussal tudná megakadályozni az USA, ahhoz viszont meg nincs már meg a társadalmi támogatottság, így marad a lassú hanyatlás.
Azért egy pár háztömbnyi "autonom terület" nem fogja az USAt megdönteni.Pár (max tizezres nagyságrendű) ezer amúgy is hulladék nem fog egy 320miliós társadalmat megdönteni.Ez egy bohózat,amit ha nem lennének ott a kamerák,már rég lerendeztek volna.Médiafigyelem élteti az egészet.Ha az emberek(nézők) ráunnak,vagy a betelefonálók szavazatai stabilan a komédia végetvetésére szavaznak,seperc alatt lerendezik.Majd meglátjuk. A bolsevisták által elfoglalt Seattle belvárosát a rendőrök nem merik megtisztítani mert félnek a fegyveres összecsapástól. Ha meg már a rendőrség nem cselekszik akkor ki fog? Trump dumál de nem tesz semmit, mert attól fél amitől a rendőrök, plusz ő szeretne egy második ciklust. Szóval az az érzésem, hogy a káosz és az anarchia még marad egy ideig. Pedig itt radikális lépések nélkül nem lehet rendet csinálni, csak ugye ezt vállalni is kellene amihez meg elszántság kell. Ez olyan 22-es csapdája.
Én is így látom, ebből már nem lehet kijönni jól.
Ez már nem egy szuperhatalom, ők akarják Kínát a szintén anarchiába vesző Eu val lenyomni......