Ezzel nekem annyi bajom van csak, hogy nem veszed észre, az USA hegemóniája már felborult, nem kell azt felborítani sem Trumpnak, sem Sandersnek. Az áldozatos munkáról, ami vért-verítéket és dollár billiárdokat követelt, nekem az elmúlt 30 évből nem a SZU bomlasztása jut eszembe, hanem Irak 2x, Líbia, Afganisztán, Szíria, és ilyenből nem csak nekem, de úgy tűnik, a világ nagy részének elege van. Végezetül valóban nem kalasnyikovval bomlasztják az USA-t a keleti irányból, hanem ugyan azzal a fegyverrel, amit nyugatról tanultak el, és bár még mindig nem használják olyan ügyesen, mint a nagy vízen túl, de valóban szépen fejlődnek ők is.Hillary Clintonnal egy baja van az oroszoknak és a többi dögevőnek, hogy ugyanolyan mint az elődei. Befele simogat, kifele üt. De ugyan miért kellene felborítani az Egyesült Államok hegemóniáját, miért kellene szembeköpni több évtized vért és verejtéket plusz billió dollárokat nem kímélő áldozatos munkáját amivel a pokol mélyére küldték a szovjet-orosz rendszert és a csatlósaikat? Az irány jó, nemhiába nem kalasnyikovval bomlasztják az USA-t hanem fogás híján alternatív médiával keresik a gyenge pontokat.
Trump ugyanakkor befele üt, kb. mindenkit, a redneckeket kivéve, kifele meg simogatja azokat akik alig várják hogy ráomoljon a Fehér ház.
Nem tudom hogy melyik jelölt lesz jobb elnök a világnak, mert őszintén szólva, mindkét esélyes elég kérdéses számomra, de jelenleg nekem az a legfontosabb, hogy NE akarjon megvívni egy akár csak korlátozott taktikainak is elképzelt atomháborút közép kelet Európában.