W
Wilson
Guest
Kiszámíthatóan rosszabb a mi térségünknek.
Trump gazdasági háborút akart vívni Kínával, és gazdasági embargókkal, izolálással térde kényszeríteni a fél világot, magukat helyzetbe hozni.
A demek viszont szó szerint háborút indítottak a fél világ ellen, a másik felét meg belső puccsokkal lángba borították, és káoszba döntötték.
Nekünk egyértelműen nagyon szar lesz ha kihozzák a végén valami sötét mágiával a demens öregembert győztesnek, pláne ha jön utána a fekete néni és köre. Nincs itt minek örülni, Trump hülye volt, de nekünk és az egész térségünknek sokat nem ártott. Na majd a demokraták fognak, a kínaiak helyett megint ez a térség lesz porondon, azt meg Én pl. nem szeretem, s tartok tőlük, meg hogy belevisznek a hülyeségbe minket is...
Én nem így látom nagyot változott a világ Trump elnöksége alatt,már nem tehetik meg azt amit kényuk kedvük szerint akarnak.Elösször is nem értem miért gondolod,hogy Kína helyett ez a térség lesz porondon?A kínai kérdést nem tudják a szőnyeg alá söpörni sokkal nagyobb figyelmet fog kapni az a térség mint Közép-Európa.Ráadásul nagyon komoly belső problémákat kell nekik megoldani ami szintén komoly erőforrásokat igényel,ha csak végig nézel a Közép-Európai államokon egytől-egyig komolyan Amerika orientáltak (még mi is),ebből a szempontból a demokratáknak itt nincs dolga csak fent kell tartani ezt a helyzetet.Nem kell itt többet belelátni a dolgokba,mi nem számítunk Amerikának csak annyit foglalkoznak velunk amennyire feltétlenül szükséges.