Az elcsalt osztrák szavazás óta tudjuk, hogy a levélszavazással valóban vissza lehet élni, és ez nem csak fikció. Itt történt a szemünk előtt, Bezzegországban.Nem kell kitalálni levélszavazós marhaságokat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az elcsalt osztrák szavazás óta tudjuk, hogy a levélszavazással valóban vissza lehet élni, és ez nem csak fikció. Itt történt a szemünk előtt, Bezzegországban.Nem kell kitalálni levélszavazós marhaságokat.
Minden államnak saját szabályozása van. Nem avatkozhat be mert az diktatúra. A demokrata államokban teljes lazaság van.Ha Trumpnak sikerülne ezt megnyernie, a helyében biztos, hogy egységesített és csalásbiztosabb választási módszertanok bevezetését is napirendre venném.
Ha Trumpnak sikerülne ezt megnyernie, a helyében biztos, hogy egységesített és csalásbiztosabb választási módszertanok bevezetését is napirendre venném.
Én -jó régen- voltam szavazatszámláló bizottsági tag, a fenti gyakorlatot nem igazán tartom helyénvalónak!
Én azt nem értem hogy egyáltalán hogy a fenébe lehet megengedi előzetes levél szavazást úgy hogy a borítékokat bárki feladhatja mintha csak egy üdvözlő lapot akarna feladni egy ismerősének. Ilyen iszonyatos hánytságot életemben nem láttam. A legjobb lehetőség a csalásra.
Az komoly !Személyigazolványhoz akarták kötni a szavazati jogot, elhasalt a demokratákon.
Ez már meseszintű eredmény.
Az komoly !
Elmennek a picsába, akkor mi alapján lehet ott szavazni? Odaállsz és tolsz egy X-et valahova, aztán ennyi? Ha állampolgár vagy, ha nem? Komolyan homályosítsatok már fel, hogy mi alapján ellenőrzik náluk akkor azt, hogy egyáltalán aki beállt a sorba, az jogosult-e szavazni, vagy nem-e szavazott már előtte mondjuk többször?!
Ma reggelre egészen 1.10-re lement Biden. Most egy nagyon picit rosszabbul áll, de még így is kábé 85% esélye van nyerni.@zeal mik az oddszok???
Az komoly !
Elmennek a picsába, akkor mi alapján lehet ott szavazni? Odaállsz és tolsz egy X-et valahova, aztán ennyi? Ha állampolgár vagy, ha nem? Komolyan homályosítsatok már fel, hogy mi alapján ellenőrzik náluk akkor azt, hogy egyáltalán aki beállt a sorba, az jogosult-e szavazni, vagy nem-e szavazott már előtte mondjuk többször?!
Ha már a levélszavazásnak ekkora szerepe lett az idei elnök választáson berakom ide egy korábbi hozzáállásomat minden Trump pártinak azt ajánlom ez alapján nézze a fejleményeket.
Tegyük hozzá idióta szabályok vannak az USA-n a levélszavazásokkal kapcsolatban pl nem lehet nedves a szavazólap egyes államokban két borítékba kell belerakni a szavazólapot ha csak egy borítékban van akkor érvénytelen a szavazat,a szavazólapon ugyanolyan aláírásnak kell szerepelnie mint ami a választási névjegyzékében szerepel ezzel csak az a probléma,hogy 5-10 évvel ezelőtti aláírást nehéz ugyanúgy leírni.Ha Biden nyer a legfelsőbb bíróság amibe Trump emberei ulnek erre hivatkozva levélszavazatok milliót érvényteleníthetik,akkor lesz csak haddelhadd.
Ha már a levélszavazásnak ekkora szerepe lett az idei elnök választáson berakom ide egy korábbi hozzáállásomat minden Trump pártinak azt ajánlom ez alapján nézze a fejleményeket.
Tegyük hozzá idióta szabályok vannak az USA-n a levélszavazásokkal kapcsolatban pl nem lehet nedves a szavazólap egyes államokban két borítékba kell belerakni a szavazólapot ha csak egy borítékban van akkor érvénytelen a szavazat,a szavazólapon ugyanolyan aláírásnak kell szerepelnie mint ami a választási névjegyzékében szerepel ezzel csak az a probléma,hogy 5-10 évvel ezelőtti aláírást nehéz ugyanúgy leírni.Ha Biden nyer a legfelsőbb bíróság amibe Trump emberei ulnek erre hivatkozva levélszavazatok milliót érvényteleníthetik,akkor lesz csak haddelhadd.
.
De hatékonynak tűnik.
Biden előnye Arizonában tovább csökken. 88%-nál 2,78-ról 2.35%-ra.
Sárkány ellen sárkányfű."Hatékonynak tűnik" ? Nekem inkább blm-módszernek tűnik.
Edgar Ellen PóSárkány ellen sárkányfű.
Ezt szerintem kevesen fogják dekódolniEdgar Ellen Pó
"Hatékonynak tűnik" ? Nekem inkább blm-módszernek tűnik.
párral fentebb szerintem ott a kulcsEzt szerintem kevesen fogják dekódolni
Pl. Edgar Allen Poe is egyesek szerint korabeli választási csalási módszer áldozata lett (halála előtt az utcán találtak rá beszámíthatatlan állapotban), amikor a pártok emberei az utcán összefogdosott embereket kényszerítettek rá, hogy akár több helyen szavazznak a megfelelő jelöltre. Ehhez leitatást, fogvatartást, verést alkalmaztak, majd a szavazóhelységek között átöltöztették az illetőt, állszakállat, álbajuszt ragasztottak nekik stb.