Ha már BIZTPOL!
Jöjjön az én konteóm.
Úgy gondolom az USA választás el lett csalva, de nem Trump utálatból, nem is republikánus utálatból hanem azért, mert Trump egy individuum, ő ellenében nem lehet megvalósítani a következőket.
Úgy gondolom, hogy 2021-ben jön egy TTIP-b verzió amit az EU simán elfogad és minket keleti hangoskodókat el tudnak nyomni az EU pénzek zsarolásával. (Ez a jogállam, meg Momentum cirkusz csak állarc, hasznos hülyék, ahogy Lenin, OV. is mondta.)
Ezzel létrejön egy Észak Amerika - Európa kereskedelmi föderáció féleség.
Ezzel egyidőben (korábban), illetve a közeljövőben bevándoroltatnak sok millió erőszakos muszlimot. Szándékosan ellenőrizhetetlen, kimondottan képzetlen, gyűlölettel teli alsó osztályból jövőket. (-ugye az agyelszívásnak, amit közgázból tanítanak, jeleit nem fedezzük fel ezekben akik jönnek. Pedig vannak ott is iszonyú okos emberek.)
Az akadékoskodó kormányfőkkel szemben a most kipróbált USA recept működik és működni fog. (Ebbe akár, Macron, akár Kurz is beleeshet ha továbbra is keménykednek)
Mi lehet a cél?
Én azt hiszem rájöttem.
A konzervatív oldal tehetetlenségében természetes védekezőreakciót ad, az eddigi szent tehenekhez fordul, az évtizedekig égig magasztalt zsidó lobbihoz.
(Ennek jelei láthatók már ma is. pl. újabban a közbeszéd eltolódott, judeo-keresztény, zsidó-keresztény kultúrkör, stb.)
Így az antiszemitizmus a minimumra csökken és a zsidók a fehérekkel együtt küzdhetnek Európában.
(Ne feledjük, a Franciaországi főrabbi minden terrortámadás után kijelenti, hogy ki kell vándorolniuk Franciaországból.)
Illetve az USA és az EU lakossága nem tér el szignifikánsan, hiszem mindenhol kevert lakosság lesz, ahol a nemzetet már csak lenézett hazafiak képviselik, akiket a TLC csatorna kigúnyolhat pár jó-képességűvel készült riporton keresztül.
Ennek egyetlen értelme van, ha globális folyamatokra tekintünk.
Izrael 6M zsidó vs. 1mrd. muszlim körülötte
Izrael egyetlen szövetségese az USA, ami gyengülése esetén a Földközi-tengerbe gyalulják őket a muzulmánok, az első adandó alkalommal.
De ha a befolyásából veszített USA és egy befolyásából veszített EU, Izrael mellett áll, az Oroszok pedig továbbra is semlegesek (vagy érdekből azzá teszik), akkor a következő 50-100 évben Izrael biztonsága szavatolt.
Ugyan ki ne állna Izrael mellett a muszlimok ellen, amikor muszlim fiatalom erőszakolják és gyilkolják otthon.
/Nekem az is furcsa volt, hogy 1nap alatt holokauszt emléknapot felváltotta a genderkérdés, meg a szegény muszlim bevándorló. Évtizedeken át a tévé bekapcsolás után 5 percen belül elhangzott a holokauszt, most idejét nem tudom mikor hallottam a tévében./
Iszonyatos a népszaporulat Kelet-Ázsiában és Afrika főleg muzulmán országaiban. Nem tudják, nem tudjuk a hagyományos családmodelljeinkkel tartani a lépést velük. Sok ország Irán, Szaudi, Török, Egyiptom, stb. az elmúlt évtizedekben megnégyszerezte a lakosságát és mára katonai-gazdasági tényezőkké váltak.
(Jement 5,5M -> 29M, Szaudi 4M->34M, Irak 7M->34M, Egyiptom 24M->100M)
Mára a hagyományos simogatáspolitikával megállítani őket nem lehet, ezért más módszer jön.
Szerintem a felső szinten álló "deep state" nagyon is tisztában van vele, hogy képtelenség 1-2 milliárd embert elhelyezni 3-400 millió mellé, hogy az mindenkinek jó legyen, nem is ez a cél.
Lehet rosszul rakom össze, de nekem minden egy irányba mutat. Más értelmes indokot nem látok e mögött az őrület mögött. Ne felejtse el senki, nem Merkel, vagy Biden irányít, hanem a pénz és a hatalom érdeke.
Vélemények?