T
Törölt tag 22302
Guest
Lábon vagy karon, mi? Ott véletlenül sincs artéria vagy véna...Nem én voltam.
Személy szerint úgy gondolom, nincs jogunk ilyesmihez. Vagyis jogot azt lehet fabrikálni, de én nem pártolom.
A jelen szituról pedig még annyit, gondolom nem egy hobbikertész volt befosva a barikád ama oldalán, szóval ha már ez az élete és foglalkozása és elég precíz a pasi simán lőhette volna lábon vagy karon is.
Én úgy gondolom, hogy példát akart statuálni, így azt tette amit tett. Kivégezte.
De a téma részemről lezárva.
Ha valakire lőnek, akkor azt nem viccből teszik. Ha többszörös felszólításra nem hagyja abba amit csinál, akkor ez van. Érdekes módon mikor a niggákat a gettóban lelövik a zsaruk 50 felszólítás után, az nem baj - itt meg mikor már a tömeg nyilvánvalóan túl messzire ment, ő pedig még tovább akarja feszíteni a húrt és kap egy golyót, az már átüti az ingerküszöböt. Na ugyan miért?
Nincs ellentétes infó róla. Sima Qanonos trumpista konteó hívő félőrült, és most a trumpisták próbálnak tőle elhatárolódni mert vállalhatatlan dologban vett részt. Természetesen jó konteósok módjára beépített embernek titulálják. Érdekes, eddig nem volt az, csak most.Annyi az ellentétes infó erről a paliról, hogy hihetetlen (vagy annyira síkhülye szegény, hogy minden igaz róla ).