szerintem lett volna értelme,sok jövőbeli eseményre rá tudott volna mutatni, és talán egy ilyen keményebb interjú még több ember szemét felnyitotta volna!
jelenleg az látszik hogy a nyugati tömb Usa vezetéssel nem fog itt megállni,eszkaláció-háború-háború, ez folyik a vízcsapból is, a sok zakkant politikus mind ezt kiabálja.
az AFU hamarosan bedől, hogy ez most lesz vagy hónapok múlva az részletkérdés, az elmult 2 év történéseit nézve, bár nem kedvelem az ukránokat, vagyis ezt a vezetést, de azt látni hogy a nyugat iszonyat felültette őket ,oda igérték a halál csillagot is kétszer, meg tankok százait , aztán a gyakorlatban éppen mindig csurgattak valamit, de mostmár azzal is kezdenek leállni.
Ugy gondolom ez eleve így volt megtervezve a részükről, nehéz azt elhinni hogy Washingtoni részről "csak" egy nagy pénzmosodát láttunk, és mikor bedölnek az ukránok mint feláldozott szereplők akkor mindenki megvonja a vállát hogy ennyi volt, és hazamennek.
Szerintem akkor fog indulni a 2.-ik szakasz, hogy az mi lesz pontosan nem tudom, de abban az ötszögletü épületben már tutti kiagyaltak valamit, mert nem elég mély még az az árok Európa és az Oroszok között.