[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 052
9 574
113
Cw0G0hhUQAAsejM.png

#Cascadia #Orexit #Washexit #Calexit #Westexit #HawaiiAndNevadaCanComeToo
 

ozymandias

Well-Known Member
2013. június 4.
2 768
17 868
113

Vicc... A cali-beli mamutcégek, akik jobbára az állami megrendeléseken híznak (Lockheed, Boeing, Aerojet, Goverment, stb..), másrészt az egyetemek nagy részében is vastagon ott az állami pénz. Az IT-szektor meg közismert a magas adófizetési hajlandóságáról... Na persze...

Ezeknek is át kell esni az elszdszestelenedés folyamatán, utána jobb lesz. ("...Higgyék el, fontosabb nekem, hogy mi lesz az SZDSZ-szel annál, hogy mi lesz ezzel az országgal..." ezt egy horn gábor nevű megélhetési rettegő mondta a szájával).
 

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 593
113
[Quote = "haubagoi, post: 274.327, tag: 1566"] #Calexit: California akarja elhagyni az USA után Donald Trump választási győzelem

http://www.nytimes.com/2016/11/10/us/trump-election-protest-berkeley-oakland.html
http://www.usatoday.com/story/news/...11/09/california-secedes-trump-wins/93528334/
http://metro.co.uk/2016/11/09/calex...-us-after-donald-trumps-election-win-6245665/
http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/560562/california-leave-us-donald-trump-election-win [/ quote]
Hogy is vélekednek ezek a Clingon imádók a Krímről meg Dombaszról?
Terrorellenes hadműveletet nekik!

Khm....JadeHelm khm....
 
  • Tetszik
Reactions: borisz and haubagoi

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 572
18 443
113

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 572
18 443
113
Ezek a tüntetők már megint csak egyetemisták, gyerekek jórészt akik nagyon politizálni akarnak. Semmi befolyásuk a dologra, két nap és felejtés.

Így van! Ezek a PC generáció példányai, akik még azt is képtelenek elviselni ha valakinek, valakiknek más a véleménye, miközben meg fennen hirdetik a toleranciát meg szeretetet, eközben gyűlölik azokat akiknek ellenkezik a véleményük az övékkel szemben. Amúgy meg ezek akarnak kiválni? Még egy fegyvert sem lennének képesek elsütni. Ugyan már!
 

varga dima

Well-Known Member
2011. március 3.
2 173
2 919
113
Nos ha jól látom elindult az amerikai szines forradalom. Nem fogják átadni a hatalmat.
Képek alapján 90 % Iphone-os színes bőrű tinik, akik még a telefonját is épp a Trumpra szavazott szülőtől kapták meg. Nem sajnálnám, ha amerikai társadalom végre megkóstolna saját főztjét - kis majdan Time Square-n.... Hátha elmegy végre a kedvük másnak szervezni.... De nem hiszem, hogy ebből valami komoly is lenne. Clintonnak se az érdeke a balhé.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 831
30 927
113
Még két hónapig úgyis Obama kell szétveresse a demokrata szavazókat, ha elfajulnának a dolgok és nem akar anarchiát.
 
  • Tetszik
Reactions: lgabo