Nem, azért nácultak be igazából, mert még előtte felömlött ugyanez az egész világot kisajátítani akaró, mindennél agresszívebb szenny a csatornából, ami ma is. Csak ezt nagyon-nagyon szeretitek elfelejteni azon az áldott békés szovjetimádó oldalon. De szerencsére újra meg újra emlékeztetnek titeket. Tudjuk, hogy fogcsikorgatva ezért van a legtöbb helyen egyoldalú tiltó törvény egyes dolgok kimondására, ez nagyon demokratikus frankisztántól majomföldig, tudjuk, hogy a LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA EURÓPAI ÚNIÓ JOGÁLLAM vállalkozás ezért aggódik nagyon, hogy a vörös csillag nálunk nem szívesen látott, de azé' még itt vagyunk és újra meg újra emlékeztetünk.
Milyen érdekes, hogy ugyanezek a jóérzésű emberek mellékesnek tekintik az ökölllendítő munkásmozgalmak cca. 100 000 000 áldozatát, így sprotesemények egyoldalú politizálására is nagyon alkalmas.
Mert ez olyan liberálisan demokratikusan jogállami.
A legtöbb emberben működik az a hétköznapi önvédelmi ösztön, ami azokban is működik, akiket nagyon sajnáltattok. Bármennyire is rossz ez, bár imádtok lefasisztázni néniket és bácsikat, anyukákat és gyerekeket, dühös férfiakat, ha a saját érdekük miatt összegyűlnek miután valamelyik oltalmazott lekéselte az ismerősüket, megerőszakolta a lányukat, felrobbantotta a családjukat egy diszkóban. De hát ez mellékes, hiszen munkásmozgalom van, emeld az öklöd tébolyult antifa csürhe, gyújtsd fel a fehérek minden értékét, és verd össze te is őket, mert ez békés.
Én nem tagadom, hogy a sajátjaim a fontosak nekem. Fura, a feketék sem. Vajon csak én vagyok hülye? Milyen érdekes, hogy az politikai vitában is kifejtett baj, hogy a fehér ember túlságosan szeret a hozzá hasonlókkal lenni, ezért nem elég sokszínű, de milyen érdekes, hogy a ballib szarzsákok is az olyanokkal szeretnek lenni mint ők. Valahogy nem szélesítik a látókörüket nacionalistákkal, konnacionalistákkal, fehér jogvédőkkel meg ilyen egyéb sokszínű kultúrális elemekkel. Ez csak a te vágyálmad makogása, hogy olyat tagadjanak, ami nincs, csak te akarod ájuk húzni az alapján, hogy mernek szabadon beszélni.
Nem szeretem a rendőrt mint emberi lényt a megalkuvás és a többiekre gyakorolt rossz hatásuk miatt. Azonban értem őket, meg az állam részéről is a szükséget, ha már akkora gyáva szarok uralják világszerte a tömegeket, hogy leváasztják magukat ilyen kutyákkal róluk. A WLM szerintem elkönyvelhető egy viccként is a részetekről is. Annyi fog történni, hogy addig cibáljátok a fehér ember bajszát, amíg végül megmozdul. Olyankor mindig nagyon sírós lett a szátok. Megint az lesz. Én nemcsak az lmbtqzs-re szarok, hanem a blm-re is, ugyanakkor belepofátlankodik naponta többször az életembe mindkettő nyomulása a világban, pedig nem sok indoka van a politikai fegyveren kívül. De mivel van, törődök vele annyira, hogy figyelem és remélem, hogy majd az ellenszert is beadom nemsokára. Az, hogy van fontosabb probléma a vikágon, mind tudjuk, valahogy a bolsi politikusaid mégsem a fontosabb dolgokkal törődnek.
A fehér ember semmit nem szervezett meg jobban a történelem során, mint az erőszakot. De tegyük fel annyi a nigger. Alighanem amikor erre kerül a sor, nem fog kamrába menetelni ellenállás nélkül, ahogy azt 'hatmillió' kiválasztott tette igaz? Szerintem esélyes.
Szerintem te is érzed az irrealitást abban, hogy bemenetelsz ellenállás nélkül. A kedvenc bolsijaid gulágvilágában nem az életükért, hanem pulóverekért olyan lázadás tört ki, ami ellen páncéloshadosztályokat kellett bevetni és a leverés után megkapták őket, meg még egyebet is. Szóval álmodd csak tovább a liberálkommunista diktatúrád szépségeit, kicsit más lesz szerintem a végeredmény, mint amire számítasz.